Genijalci u Bugu napisali da je to laptop za djecu
Nije normalno koliko vec hackova su ljudi napravili, od 3G modema do diskova i slicno. Pogledaj eeeuser.com.
Počeo se prodavati u USA, od 200$ na više, fenomenalna stvar za one koji trebaju ultra portabilnost
http://event.asus.com/eeepc/microsites/en/index.htm
ma prekrasan i funkcionalani prijenosan u isti vrijeme, i ULTRA jeftin, mislim da ću si naručiti ASAP jedan primjerak
http://www.flickr.com/photos/tnkgrl/...7602884837446/
Genijalci u Bugu napisali da je to laptop za djecu
Nije normalno koliko vec hackova su ljudi napravili, od 3G modema do diskova i slicno. Pogledaj eeeuser.com.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
mah...zgodno ali sitno...mislim da če ovo nači svoje kupce među curama ili ljudima kojima su bitniji izgled i veličina nego performanse
ma ljudi u BUGU su kratkovidni moroni
to i je entry lvl UMPC, ima flash disk umjesto standardnog ( slično kao Zaurus) WLAN dosta toga....
Većini ljudi laptop nije glavno računalo, ovaj EEE ima aspolutnos ve što bi mogao poželjeti od ultra prijenosnika, ne mislim na njemu gledati HD filmove ili štajaznam crtati u autocadu, ali za nabrzinu složiti dokument, kad si na godišnjem prebaciti i mailati nekom slike.... ma milijardu raznih kombinacija mi se roje u glavi
ja ga naručujem ASAP, nek se javi na mail ako netko želi smanjit troškove poštarine200 $ za ovaj stroj je BAGATELA
Kao što sam rekao, rijetko kome je lap main stroj, laptop ima svoju svrhu koja nije brutalne performanse nego prenosivost, kad dođem kući imam deset puta brutalniji stroj nego ijedan živući lapah...zgodno ali sitno...mislim da če ovo nači svoje kupce među curama ili ljudima kojima su bitniji izgled i veličina nego performanse(ajd osim alienware serije) ... ergo .... mogu se okladiti da ćemo ovakivh strojeva viđati masu kroz godinu dvije...
uspjeh ovoga uređaja će biti velik.
piše se, priča se, pozitivni odziv ,rasprodane pošiljke iz dučana...
i zbilja mi je drago da se netko sjetio napravit takvo što, kada samo pogledamo laptop namijenjen zemljama u razvitku i usporedimo![]()
angels might have been eaten.
nice, samo, mogli su stavit širi ekran mjesto zvučnika
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
takav bi ekran značajno podigao cijenu koja je 100$ veća od prve najavljivane.
mislim da nema prigovora na dizaj i izvedbu s obzirom na cijenu.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Hmm izgleda daće bit malo teže, ograničena količina i u većini shopova je rasprodana, mislio sam da mi naruče na adresu u USA pa pošalju DHL-om u Hrvatsku.Javim ako prođe
I meni se ovo cini kao vrhunska stvarcica za ponijeti sa sobom, negdje gdje ti komp nece trebati,, ali bi svejedno htio tu i tamo provjerit mail, ili nesto pogledat na netu, a ne zelis vuci komp sa sobom. Nadam se da ce doci i do nas i da cijena nece jako odskakati od americke, iako ce kod nas biti vjerovatno 200 eura, a ne dolara.
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
hoce bit sto od kolektivnog narucivanja ovog stroja?
Batman: "Planting a timebomb in a local library is a felony."
pise na teletextu da ce se prodavati za 265 $,u razvijenim i nerazvijenim zemljama...![]()
Asusu je najavio jaču izvedbu ovog modela sa 10 inchnim ekranom ( dimenzije laptopa se nebudu promjenile) i 8gb memorije.
Evo ima ovo malo cudo tehnike u slovenaca kupiti..
http://www.svetprenosnikov.com/preno...FShOEgodMQQaCg
Nije loše....lijepo izgleda....
al opet sad je cijena debelo iznad one koja je trebala biti mada ovo jest malo jači model al 2800 kn je malo previše... mada opet je pa neloše sobzirom na sve što nudi jedina stvar koja mi se nesvidja je ipk malo premalo memorije
Debelo prevelika cijena koja zapravo unistava bit ovog uredjaja... Za taj novac ne bi razmisljao vec bi dodao jos 100€ i kupio pravi laptop. Ostaje cinjenica da je bi ovaj bio duplo manji, ali svejedno bi izgubio dvoboj s bilo kakvim najjeftinijim laptopom.
Asus nije napravljen za performanse nego za portabilnost..Usporedite od ostalih proizvodjaca ultramalih prijenosnika cijene pa ce te vidjeti da je u bit Asus uzasno jeftin prema njima..Istina Asus ima puno manje opreme ali za cijenu koja se mora platiti nudi jako jako puno..
Samo djelomicno se slazem s prethodnim postom. Point Eee-a je u tome da (povrh toga sto je ultramobilan) bude jeftin. Cak i ako gledamo jaci model koji kosta (ako se ne varam) 400$ cijena od 2800 kuna za njega je puno, jer ispada da trgovci dodaju oko 40% cijene na uredjaj.
Otprilike slicna situacija kao i sa Motorolom F3 kojoj je preporucena cijena bila oko 20€ (ispravite me ako grijesim) a kod nas su je prodavali za 40-45€ uz potvrdu o umirovljenickom statusu.
Tipican primjer kako kad proizvodjac/zastupnik nije dovoljno moca da odredi neke uvjete drugi se umjesaju odrede te uvjete za njega i promjene bit uredjaja.
Zato je bila moja primjedba da je uredjaj za 2800 kuna skup. Jedna njegova bitna znacajka je uklonjena i on sad vise nije superjeftin vec samo supermobilan za cijenu koja je granicni slucaj da postaje neisplativ i trzisno nezanimljiv.
http://gizmodo.com/338308/how-to-ins...he-asus-eee-pc
Wow, touchscreen i 3G modem. Stvarno bi trebali nesto organizirati, naci jos zainteresiranih i naruciti nekoliko komada.
www.gadgethive.com
Ekipo,
znam da je ovo "egzotika", no ima li tko ili je cuo sto s tim jeftinim lapovima? naime uzeo bih jedan cisto radi jeftinoce i osnovnih stvari
.
Zanima me wi-fi + net.
ima vidim citac za SD kartice (super stvar)
Naime uzeo bi ga za 2500kn sa dostavom, sto mislim da je cijena i vise nego izvrsna(ne mozes kupit posten mob za to )
sala mala.
Baš sam danas slučajno naletio na to! 240 funti košta.. A koji je OS gore, što nudi..?
Pa ovako, pogledao sam malo review okolo, i svi ga hvale, ima neku linux inacicu koja je vrlo brza (10 sec bootanje).
Sad sam bas cimnuo i frenda u Bug koji je zaduzen za lapove i isto samo hvala. Za nekog tko ne ocekuje preformanse nego jednostavnost i mobilnost, to je super.
I cuo sam tip, prodavat ce se i u RH, vrlo skoro..
hmm.. baš si gledam malo to po netu, idem u london sljedeći tjedan i ozbiljno razmišljam da si to uzmem.. na tax-free bi ispao ispod 2000 kuna...
pa cuj, i ja sam se nekak zagrijao za njegahehe
tak da ako ga uzmes prije, javi dojmove
![]()
Bookmarks