= Citat = Izvorno postao //Wild-Boy\\ Pregledaj post
...čuj kolega, nemaju svi "kuna in the pocket" za ultra-skupi-zadnji-naj-fancy mob...mob je sasvim ok, i iskreno sviđa mi se "retro" dizajn koji podsjeća, kako je već rečeno, na t10 ...
...ekran mi nije bitan, ima sasvim pristojnu rezoluciju, kao i kameru...sasvim ok mob, još da mu cijena bude tu negdje - i pun pogodak ...
Nemaju svi kuna u džepu istina, ali ziher ne bi uzeo mob zato da ga imam tek toliko jer u tom trenutku nemam para, pa strpio bih se još neko vrijeme kada skupim lovicu i uzeo nešto pošteno....

Ja sam iznio svoj subjektivan stav ''kolega'' i stojim iza njega, a to nikako ne znači da ga namećem drugima i da ga oni moraju prihvatiti, meni se ne sviđa i gotovo.... netko drugi će ga obožavati možda.. u tome je bitna razlika, ne misliš?

To što ja imam možda malo više kriterije prilikom odabira telefona, mislim da bi bilo dosta nezahvalno i nepošteno prozivati me zbog toga....

A to što ima slabije specs ne znači da će doći malo i da će biti dostupan masi s malo nižim standardom, jer ovaj model krasi dizajn a svi znamo koliko SE cijeni dizajn na svojim telefonima.. primjer-> w880