prekrasan dizajn,ali pomalo slabasne specifikacije.vjerojatno ce biti jeftin.
SE je danas navečer službeno predstavio SE W350 (više informacija o modelu u roku od 24 sata)
Specifikacije:
-EDGE
-zaslon: 128×160 sa 262000 boja ()
-kamera: 1.3 megapiksela
-memorija: 25 mb + M2 od 512 mb
Bluetooth A2DP
-dimenzije: 104×43×10.5 mm , težak svega 80 grama
-FM radio
Zanimljivo je što se SE sjetio uvesti flip mobitel nakon mnogo vremena. Zanimljivo rješenje, no po specifikacijama stvarno zastarjelo.. Čak i za mobitel te klase.
Zadnji uredio Destroyer : 07-01-2008 u 12:39
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
prekrasan dizajn,ali pomalo slabasne specifikacije.vjerojatno ce biti jeftin.
odlican telefon...ljep dizanj i vjerovatno niska cijena samo da tako izgleda fon kad dode i u trgovine ali to nije obicaj...
neki dan sam vidio sliku tog mobitela i pito sam se ko se sprda na racun sony ericssona kad ono sad vidim da nije nikakvi foto-shop nego pravi mob...mob mi pre smjesno izgleda...podsjeca me na ericsson T10....
----------Sony Ericsson----------
pogledajte ovu stranicu W350
![]()
....
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
Podsjeca me na stare Ericsson modele!
Ili cak na Sony Z5 i Z7
Things will not calm down, in fact, they will calm up!
Definitivno su u pravu!! Ja sam postao zvukoholicar!
Kakav je ovo kramp od telefona?
Od samsunga su preuzeli shemu otvaranja i to onih starih SGH modela, pa što nisu mogli barem malo inovativnije..
Specs? Pa ne idemo prema kamenom dobu da se stavljaju ekrani takve rezolucije + kamera od 1.3 MP( očito im je ostalo viška senzora od modela s700 pa ih pokušavaju utopiti)..![]()
Nokia je nametnula đir da se mobovi pretrpaju svime i svačime + sindrom xxl ekrana i to ekipa žešće puši, svaki drugi čovjek na ulici ima N95 dok SE šuti i radi po svom i na taj način polako gubi svoje korisnike....![]()
Sve u svemu, voda od telefona..
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
U dobrom drustvu se kreces!
Kod mene svi imaju mobitelcice od po 800-900kn.![]()
...čuj kolega, nemaju svi "kuna in the pocket" za ultra-skupi-zadnji-naj-fancy mob...mob je sasvim ok, i iskreno sviđa mi se "retro" dizajn koji podsjeća, kako je već rečeno, na t10...
...ekran mi nije bitan, ima sasvim pristojnu rezoluciju, kao i kameru...sasvim ok mob, još da mu cijena bude tu negdje - i pun pogodak...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
e al bas je mob ko T10 ahahha kad se sjetim djed mi furo takav... de pa sta je ovo... umjesto da idu naprjed oni idu u nazad... nek se trgnu malo
For the hoven lands...
A da ga jebes, ne mozes nikad sve ljude zadovoljit.
Kakav god da mobitel bude nekom se nece svidjat dizajn, funkcije, cijena...
Update: rezolucija zaslona je zapravo 128×160 piksela, ali sa 262000 boja..
Ja mislim da će ovaj model naći svoj krug kupaca- ponajviše one koji su nekad posjedovali flip mobitel pa ih vuće nostalgija.
...telefončić stvarno izgleda lijepo - tanak, elegantan...pogotovo silver...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
eto i specifikacije s sony ericsson stranice...
http://www.sonyericsson.com/cws/prod...0i?cc=hr&lc=hr
Nemaju svi kuna u džepu istina, ali ziher ne bi uzeo mob zato da ga imam tek toliko jer u tom trenutku nemam para, pa strpio bih se još neko vrijeme kada skupim lovicu i uzeo nešto pošteno....
Ja sam iznio svoj subjektivan stav ''kolega'' i stojim iza njega, a to nikako ne znači da ga namećem drugima i da ga oni moraju prihvatiti, meni se ne sviđa i gotovo.... netko drugi će ga obožavati možda.. u tome je bitna razlika, ne misliš?
To što ja imam možda malo više kriterije prilikom odabira telefona, mislim da bi bilo dosta nezahvalno i nepošteno prozivati me zbog toga....
A to što ima slabije specs ne znači da će doći malo i da će biti dostupan masi s malo nižim standardom, jer ovaj model krasi dizajn a svi znamo koliko SE cijeni dizajn na svojim telefonima.. primjer-> w880
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
video je vec tu......
http://www.youtube.com/watch?v=RdUZ3L439PY
Haha... Stvarno podsjeća na T10. Hmm.. Nije loš. Sviđa mi se ovaj tzv. retro dizajn.
...i tako je svizac zamotao čokoladu u omot!
bas lijepo izgleda, sve dok nisam poceo citat i vidio da nije slip, nego preklopno?? jebemti to ce se ko na t28 rasklimat u mjesec dana koristenja, uglavnom jezim se od same pomisli da se rasklima poklopac, pa da se otvara sam od sebe,ili zatvorim a on iskoc natrag heh, i jos je tanak pa mislim da ce i pucat bez beda...mogli su jednostavno klizni napravt, to mi se i ucinilo prvo kad sam vidio mob, to bi bio dobar izbor..jer dizajn je bas lijep...pogotovo bijeli, odlicno izgleda..i uzeo bi ga..jebes kameru, isti drek ko i w890, kad nema af i to onda mi ni ne treba, display eto losiji al i to se da pretrpit..ko drugi mob da bude tanak i lijep,a ne tolko skup nadamo se...no vratasca mi se gade i bjezim od takvih
bio nekad oglas...
meni je mobac super..zatvoren podsjeca na neki Ipod il one mp4 playere..i mali je ...imal mp4 i mobac...sta ti fali..a bit ce i jeftin..po meni dobro rjesenje i nesta malo novo u svjetu mobaca..bit ce popularan....
ma kaj mu fali,na videu se vidi koliko je zapravo malen mobitel i ddost tanak,ugl također nije ništa impresivno kao ni z ali opet naćui će svojeg kupca kao što je netko rekao a čini se da će ić poput i w 200,slabija w serija i zapravo ako bude takva cijena prodaja će garatnirano biti dosta velika,fora je
http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_w350-2198.php
evo i na gsmareni specifikacije.
Bookmarks