to bi bilo stvarno super ... a ne da moramo svi trazit na forumu i ici na one stranice...
evo molim moderatora posto tu dosta ljudi treba neke fajlove pa ono jel bi se mogla dignut neka download area ono da stavljamo po modelima fFWove i tako to ja imam dost stvari i to s TS -a (znate sta mislim ne zelim od njih ban)pa ono ak je moguce a brijem da ima i ostala ekipa nekih fajlova za dignut gore (moj arsenal fw je oko giga ) .. isprika moderatorima nisam znao gdje da stavim temu
For the hoven lands...
to bi bilo stvarno super ... a ne da moramo svi trazit na forumu i ici na one stranice...
###1410989180026
evo ja sam za![]()
K770i SYSGFX patch,w850+w880 acoustics mix,flash menus, customized menu.ml, T650 lighteffects with blue leds enabled on keyboard,ELFS
zarada online, provjereni site http://bux.to/?r=allen8
pa trebali bi to dignut ..ja sebi uvjek mogu skinut al mislim da bi vecini trebalo...
For the hoven lands...
slažem se s tim...
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
treba puno resursa za tako nesto... puno ljudi bi skidalo, puno prometa bi se trosilo... pretpostavljam !
Forumaš godine :)
ovo s prilično ovisi o jokeru koliko se ima volje zabavljati s tako nečim da složi na serveru.
s druge strane je tu i pitanje autorskih prava, ipak je mobil mainstream medij a ne underground forum i s te strane bi se garantirano pobunili distributeri s kojima mobil suradjuje u svojem radu, s druge strane je pitanje kako to napraviti tehnički. upload datoteka na forum nemamo dozvoljeno jer nije moguće kontrolirati legalnost sadržaja koji se uploada, bilo bi zgodno kad bi netko preuzeo na sebe organizaciju i kontrolu sadržaja, ali znam da nije spretno skupljati to okolo od korisnika.
ja bih rado da se joker izjasni po tom pitanju u ime mobila jel to ima šanse da to uopće napravimo i na koji način - kroz forum uploadom datoteka, kroz neki plugin koji bi to izdvojio u poluzaseban sajt vezan s korisničkom bazom foruma ili skroz sa strane nekako...
kao prvo upload bilo kakvih ilegalnih stvari odnosno stvari kojima bi se krsila autorska prava ne dolazi u obzir.
upload file-ova na forum je omogucen nekim ljudima i mogao bi se dopustiti jos nekima ali uz oprez da se ilegalne stvari ne uplodaju. ako je problem velicina fajla koji se moze uplodati i to se moze povecati.
ako je upitno jeli neki fajl ima autorska prava slobodno mi ga mejlaj pa cu pogledat![]()
evo ja i fear smo se dogovorili i poceli smo raditi
A sto ste to dogovorili, ako nije tajna?
radimo download areu za cafe mobil vec smo poceli
evo da vam javim da smo ja i fear sve sredili samo sutra jom cemo dizajn staviti gore polako uploadati porgrame.
Sutrra kada bude sve gotovo dobite web
i jeste li sta napravili da pogledamo???
###1410989180026
najbolje bi bilo da samo clanovi cafea mogu biti clanovi tog foruma uz neko pravilo npr. da moraju imati više od 50 postova....
Moze se napraviti podforum na ovome forumu bez eksternih linkova koji bi se zvao Download Area i u njemu se naprave Nokia Files, Samsung Files Sony Ericsson Files itd, na slican nacin kao sto se prave upload centri kao npr crosat za satelitske prijemnike.
Na ovaj nacin bi Mobil Media forum se priblizio npr Top Sonyju...
Da ne govorimo da mozemo dignuti na 4shared, pa link i pass da bude vidljiv samo korisnicima.
Zadnji uredio Ico86 : 13-01-2008 u 10:00
po meni je to premalo... makar 500više od 50 postova....
###1410989180026
To bi bilo super.
Ja imam riješenje što se tiče toga tko bi mogo downloadat.
Evo mog prijedloga pravila:
1.Neka svi trenutni članovi mogu pristupit Download arei bez obzira na broj postova i duljinu članstva.
2. Neka novi članovi mogu pristupiti Download arei samo, ako imaju preko 40 postova i 10 privatnih poruka. (Ne bi stavljao da mogućnost pristupa download arei ima ikakve veza sa duljinom članstva, a što se tiče postova i privatnoh poruka mislim da to zbilja nebi predstavljalo nekakav problem.
Po mojem bi mišljenu ovakvim pravilima porasao broj članova.
sve je to ok ti prijedlozi...
ali ...tako da...tu i pitanje autorskih prava, ipak je mobil mainstream medij a ne underground forum i s te strane bi se garantirano pobunili distributeri s kojima mobil suradjuje u svojem radu,
###1410989180026
Eto nije nemoguce dignuti na 4shared, i onda linkati na sticky, i sve to lijepo sami slozimo, i bice ok.
@tnt_tunja to se odnosi na direktan upload na mobilov server u obliku attachment-a a ne na neki free ili svoj server
prema onom što je joker rekao u mods forumu, jedino igra opcija ako napravite na nekom svojem serveru kolekciju fajlova, mi možemo napraviti forum 'download area' u kojem biste mogli ostavljati linkove na te sadržaje na tom serveru i potrebne user/passworde za read-only pristup.
tak da ako tko ima volje i ideju gdje to stavit a da ga ne skinu u roku 2 tjedna - slobodno se u ovom temi koordinirajte oko toga. kad napravite - javite pa ćemo tu složit što treba.
a što se tiče rasprava oko broja postova i čega već tko će smjeti vidjeti forum iz kojeg bi se linkalo na taj server - suzdržite se od toga, nema smisla dok taj server ne postoji. takve postove ću brisati, nemojte stvarat nered jer ne bih želio dijelit banove ili zatvorit temu pa uskratit mjesto za dogovor onima koji i žele biti konstruktivni i napravit nešto takvo.
ej zappan imam jedno pitanje uvezitoga kada bi to netko napravio a ja i jos jedan smo zainteresirani kan jebi bilo dobro da bude domena npr www.cafe.mobil.hr/download-area, iako bi napravili jel bi se mogal dobiti ta domena
to moraš jokera pitati, mislim da teško radi gore spomenutih razloga.
ali ako je ideja da je to server sa kolekcijom fajlova na koje će se linkati odavdje, onda mu niti ne treba neka domena. linkovi će biti postavljeni tu na forumu i to je dovoljno. treba neki interface za upload, te read-only download pristup. nema brisanja (to bi trebao onaj tko će to napravit i održavat, njemu bi se javilo kroz taj podforum da neki fajl ne valja ili nije to što je rečeno da je i da ga treba maknut).
stavljam se na raspolaganje ako treba pomoc neka. takoder imam i flat![]()
iPhone 5s 16 GB
Bookmarks