Jel moš ispravno slat i primat poruke?Jesi li poušavao instalirat neke updateove ili nešto?
evo ovako, kad dizem windowse javlja mi se error za lwm (msn) da cant find loader.exe, ja stisnem ok, i onda se normalno msn digne i sve normalno radi...
jedino sto iritira...googlo sam al nisam naso rjesenje...![]()
Jel moš ispravno slat i primat poruke?Jesi li poušavao instalirat neke updateove ili nešto?
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
vjerojatno ti se loader izbriso dok si uninstaliro neki od programa
odi na start>run>tu upiši msconfig te odi na tab startup i ako tu vidiš negdje loader.exe odznači ga te odaberi ok i restartaj komp
A KAJ SAD TI GLEDAS�
da, ispravno sve...
citao sam malo jos po netu i par ljudi se javilo da je za to kriv msn discovery, tj kada ga izbrises javlja se da nema loadera, e sad treba rjesenje...neko se javio da mu se ispravilo kad je opet instalirao discovery i onda ga izbrisao, ali meni nezeli instalirat discovery opet, javlja nekakvu gresku...
jel ima neko konkretno rjesenje?
@ifrit - nevidim ga...![]()
eee sam ti reko da je to zato kaj si zbriso neki od programa u msconfigu nađi taj msn discovery
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Bookmarks