pa jesi kliknuo na sliku da vidis, mada nemas kaj posebno vidjeti osim sta je sad zapunjeno to ti je tanka žica izolirana zelenom plastikom tako da jos ima lufta nije nabito naknap
a to da je sad malo pretvrdo, nebih se slozio jer sad bas drzi ko da sam danas kupio mob i taj konektor, nista jace, normalno se onak stavlja bez neke vece sile nego kad je bilo novo i skida se na isti nacin pomicanjem prema gore uglavnom nista posebno nije, jer prije mi je znalo samo ispadati, a da nisam ni taknuo, to sam napravio na konektorima od USB kabel za komp i od punjača i od slusalice pa cemo vidjeti dokle bude izdrzalo, mada nevjerujem da ce tak brze se istrositi, prije nek kaj budem nabavio drugi mobac vjerojatno do ovog Bozica kad budu opet neki jeftini mobiteli u ponudi na akcijama
ma gle vec budem opet nekaj smislio ako ovo vise nebu drzalo to je sto posto pa cu postati, jedino ak se prije toga ga se nebudem rijesio
a i znas onu nista nije vijecno pa ce vjerujem ko i obicno hrpa korisnika i inace nabaviti vec drugi mob za 6-12mj. slabo ima koji jednote isti mob imaju bar 24mj.![]()

Odgovori uz citat
Bookmarks