ma nije toliki problem za napravit samo treba na onom cipu na prvoj strani kabele ralzlemi i zalemit svoje mislim zalemit svoj kabel od sony ericssona samo treba paziti da su sve zice dobro zalemljene,,kad se malo bolje pogleda sve je jasno sto gdje ide
za slusalice na cipu ima 1zeleni kabel ide u jednu slusalicu 1 crveni ide u drugu slusalicu te 2 koja su ista te svaki ide u svoju slusalicu...neznan neka boja bakrene zice,,,sad nije problem bio skuzit sto treba di spojit jer san na kabelu od sonya imao onu bakrenu zicu i 1 zelenu 1 plavu(za slusalice) sad nije problem skuzit koja je zica koja zalemio san na cipu zelenu od slusalica da bude u kontaktu s zelenom od kabela od sonya,,crvena u kontakt s plavom od sony kabela a one 2 samo treba naci obe na cipu te obe zalemit za bakrenu zicu iz kabela od sony ericssona,,tada slusalice rade u redu za mikrofon sam u svom kabelu imao 1 bjelu i 1 crnu zicu svese spoji na cip i tada i to radi za mikrofon sam odlemio zutu zicu s cipa i spojio bjelu te isto tako napravio s zicom koja je neznan ni ja kakve boje (nesto isprekidano zeleno i isprekidano bakrena neka boja sto ja znan)odlemiti nju i zalemiti crnu od kabela,,sve u svemu mikrofon radi rade i slusalice ali nece smanjiva zvuk pritiskom na botun s strane,,,jednostavno nisan znao sto da s cim spajam da bi to radilo u redu,,ima dosta vise zica u kabelu od nokie nego u kabelu od sonya ona jedna zica bakrena iz sonya u nokia je 2 takve,,,tako da sam one zice koje su bile viska samo otkinuo sad radi mikrofon i slusalice ai ne i botuni za zvuk,,..
evo 2 slika malo je kockastog oblika krive san dimenzije stavio kod uplouda na onon slike hrali nema veze.