dakle ima li ikakvog nacina da se to napravi te da mogu koristiti i mikrofon i tipke za smanjivanje zvuka...
nokia type hs-23
unutra je sve ovo
mod...sory radi velike slike![]()
dakle ima li ikakvog nacina da se to napravi te da mogu koristiti i mikrofon i tipke za smanjivanje zvuka...
nokia type hs-23
unutra je sve ovo
mod...sory radi velike slike![]()
Zadnji uredio ŠTULIĆ : 01-01-2009 u 22:58
☻/ Ko je retardiran
/▌ neka digne ruku
Ne radi slika.
Ali i ne znam baš da bi radilo- to su drugačiji čipovi i šta već je unutra.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
trebalo bi odrezati konektor i staviti od se-a i spojiti tako da sve pase,samo nisam siguran za ove tipke za glasnocu da li se to moze sloziti ili ne,ali sluske i mikrofon bi trebali raditi,samo trebas shemu,volje i vremena
EDIT:ima georgy pravo sto se tice ovoga s cipovima,ali za slusalice sam 100% siguran da se mogu sloziti jer za njih ne treba nikakav cip,ali to znaci da bi trebalo dobar dio tih slusalica izmasakrirati da bi to nekak slozio,mislim da ti se to ne isplati
"Neznaš ti kaj je to rock'n'roll mužika
To nije sad vu trendu"
da to san i ja mislija da nece moci raditi zbog cipa pre malje sve je zbijeno na njemu pusti kabeli i ostalo ali mikrofon da spojin i slusalice u onoj njegovoj kutiji a da cip izvadin trebalo bi raditi,,,vremena imam na pretek tako da nema problema trazio san sheme od ovih slusalica nigdi nista
e slika radi samo je pre velika....
☻/ Ko je retardiran
/▌ neka digne ruku
Slika ne radi jer site sa kojeg je slika (www.imageno.com) ne dopusta direktno koristenje njihovih slika.
Ne znam kako je ti vidis, no ljudima se inace prikazuje ovako:
Skini sliku kod sebe lokalno, smanji je ako treba, uploadaj na neki servis za slike (npr. www.slike.hr) i stavi link ovdje.
BTW ne shvacam zasto nova tema kad postoji vec ova...
Drugi put prvo ipak potrazi.
Bookmarks