Moguce li je(i ako je kako)da povrzem led dioda na konektorom...?
Ajd objasni ponovo sto ti treba.
Mislis spojiti led na Fast port? Mislim da to nece ici, posto Fast port samo prima 5V, a ne daje nista... evo pinouta: http://pinouts.ru/CellularPhones-P-W...i_pinout.shtml
Jedino da direkt na bateriju spojis....
Osobno sam na starim modelima slagao led diode na onaj stari konektor i radilo je bez problema...
Novi Fast port jos nisam isprobao... Radio sam to tako da sam odrezao taj konektor i ugurao LED tako da ga guma od zice stisne... Radilo je i jos radi besprjekorno...
Neznam zasto nebi radilo na ovom konektoru, ali moram priznati da nisam isprobao posto mi nije bilo potrebno...
---EDIT---
Isprobao sam i ne radi... Radi samo na punjacu ako spojis na 1. i 4. pin...
Prije su SE mobiteli preko tih pinova (od punjaca) davali elektricnu energiju uredjajima koji su se spajali na njih, a danas to vise nije slucaj... Ako nesto novo otkrijem javim...![]()
Zadnji uredio n00b : 28-09-2009 u 23:53
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
ma krivo sam napisao u prethodnom postu,dakle da li postoji adapter 3,5mm ali ženski koji je isti kao i na sony mobitelima tako da bih mogao sonyeve zvučnike iskoristiti i za druge mobitele ili playere valjda kužite što mislim reći mislim da li takav adapter postoji ,evo slike zvučnika:
http://img525.imageshack.us/img525/3619/sonyzvunici.jpg
znači s jedne strane je normalni 3.5mm jack ,a s druge ženski kao na sonyjevim mobitelima
Robert-Honor Magic V2
Pa si isao i opet bespotrebno otvarati novu temu?
Pozdrav!
Dobio sam od prijatelja zvučnike... ali nemaju deka odrezan je... sad tu imaju 5 žica... dali bi se mogao od usb-a ili punjača dek izrezati i to spojiti... i koja bi zica trebala gdje ic...
Puno hvala ako bi mi netko mogao pomoci... Nadam se da sam pogodio podforum...![]()
Mislim da nebi islo sa usba ni punjaca, jel, sony ericsson ima one Pinove(tockive) na konektorima, i svaki ti je za nekaj. Jedan za punjac, drugi mikrofos, treci za lijevu slusalicu (ovo bezveze kazem, za primjer). Tak da, jedino da kupis iste zvucnike, odrezes konektor i metnes na te, al cemu pak to kad si kupio nove? xD
One day, sky went blue...
Mozes od punjaca, neki punjaci imaju puni set pinova. Naravno ako znas koja zica ide na koji pin.
Takodjer, postoji vec tema za ovakve rasprave, nisi bas trebao otvarati novu.
Ma u tom i je problem... neznam koja zica ide na koji pin... :/ neznam je ko zna pa da mi napise...
www.google.com-> IME KONEKTORA+PINOUTS. Dobis rezultat: http://pinouts.ru/CellularPhones-P-W...i_pinout.shtml
To mi ama bas nista ne znaci -.-
Ja sam pitao jer mi moze tko reci tocno koja zica ide na koji pin...
Huh...
Kao prvo, otkud da itko ovdje zna koje zice uopce imas?
Citiram: "Dobio sam od prijatelja zvučnike..." -> Kako da iz ovoga itko zna ista o tim zvucnicima?
Kao drugo, cak i da kazes koje sve zice imas (kojih su boja), sumnjam da ti to itko moze RECI kud koja ide, to se treba ISPITATI (unimerom ili sl. kud koja zica vodi itd).
Budimo realni...
Bookmarks