nemoj nikad mijesati hardware-ske slicnosti i software-ske...
koliko ja znam, m55 ima vecu memoriju od c60, sto znaci da to nikako nece raditi...
Zanima mi što bi se dogodilo da na C60 stavim software od M55 pošto su ta dva telefona hardverski vrlo slična.
nemoj nikad mijesati hardware-ske slicnosti i software-ske...
koliko ja znam, m55 ima vecu memoriju od c60, sto znaci da to nikako nece raditi...
maraschino - PTICICA
Ali ako se ostavi samo hrvatski jezik bi možda moglo. Uostalom Motorole V300, V500, V525 i V600 su slične hardverski i zato na svaku od njih ide software od V600.
...a kolika je razlika u memoriji...M55 ima 1.87 mb...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
I C60 isto.
...pa i mislio sam...ak imaš mu*a,probaj...samo,pripremi se za najgore...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Mislim da je 3aTmr mislio na memoriju rezerviranu za software jer je firmware od C60 velik oko 4,3MB, a od M55 oko 7,8MB, ali ako se ostavi samo HR jezik bi trebalo stati. Možda probam jer sam spreman riskirati oko 0,75MB (tako da ostane 1MB) da bih imao bolji mobitel.
FUBU ili fullbackup za M55 ima 14MB. Da bi uspio u svojoj nakani moraš ubaciti kompletan FUBU i EEPROM flash također. U svakom slučaju, prije nego se upustiš u tako nešto, napravi si fullbackup svega na mobitelu( FW, imenik, SMS, slike, tonovi..), potraži programe i savjete za oživljavanje "mrtvog" C60 (zlu ne trebalo).
Napuni bateriju do kraja(obavezno) i želim ti sreću.
Javi rezultate.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
tako je, za C60 nisam siguran, ali fullflash od M55 ima 14MB. Mislim, ti u svakom slucaju mozes probati, ali kao je rekao Sljaka, napravi si backup sveg zivog...
ali bojim se da ce to raditi...
wish you luck
maraschino - PTICICA
Za sada neću probati, ali možda se nađe tko hrabar.
Ionako mislim mijenjati mob (nadam se i da hoću) pa bolje da ovaj prodam nego da bacam![]()
Ono kaj se meni sviđa kod Siemensa je to da koliko god ih maltretiral, softverski ubijal, krivo flashal i sve drugo kaj čovjeku padne na pamet ( osim grube fizičke sile) uvijek postoji način da ga ponovo oživiš i vratiš se na početak. Istini za volju, nekad za to treba dosta živaca. Za primjer, jedan M35 sam oživljavao 3 tjedna svaki dan. Još i danas radi.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
@Dark i DJ_velja za prepucavanje imate chataonicu.
JASNO!!!
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks