Prikazujem rezultate 1 do 2 od 2
    Pravi forumaš
    Datum registracije
    Aug 2006
    Mobitel
    Iphone 3gs 32gb
    Operater
    T-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Servis objektiva (Tamron)

Imam jedan problem naime radi se o tamronu 70-300mm za canon. U rasponu od nekih 220 do 300mm kad slikam u jačim svjetlosnim uvjetima ili u neki izvor svjetla, fokusira okinem i zatim zablokira ustvari javi grešku na canon 350 err 99, zatim ga ugasim izvadim bateriju i ponovo upalim. Da li je tko imao iskustva s tim ili zna možda gdje bi ga mogao servisirati bio sam u foto centru u hondlovoj pa su relki da rade samo sa canon uređajima i objektivima. Isprobao sam ga na drugom aparatu i isto tako da nije stvar u aparatu.

ThreeEyedExtraTerrestrial Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    46
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Nick Pregledaj post
    Imam jedan problem naime radi se o tamronu 70-300mm za canon. U rasponu od nekih 220 do 300mm kad slikam u jačim svjetlosnim uvjetima ili u neki izvor svjetla, fokusira okinem i zatim zablokira ustvari javi grešku na canon 350 err 99, zatim ga ugasim izvadim bateriju i ponovo upalim. Da li je tko imao iskustva s tim ili zna možda gdje bi ga mogao servisirati bio sam u foto centru u hondlovoj pa su relki da rade samo sa canon uređajima i objektivima. Isprobao sam ga na drugom aparatu i isto tako da nije stvar u aparatu.
    Par fotografa koje poznam i sa kojima sam u kontaktu servisiralo je par Sigmi i Tamrona u Fototehu (www.fototeh.hr).

Fototeh je generalni zastupnik za Nikon opremu za RH, ali odradjuje i servisiranje zamjenskih objektiva (barem su radili u to doba...naime spomenuti objektivi su bili servisirani krajem 2006. godine).

Jedino razlog radi kojega bi mogli odbiti je ako je ovaj Tamroj namjenjen za koristenje na Canon tijelima, a to sto si se najprije obratio u Hondlovu, mi na to upucuje.

Kako kod probaj kod njih...mozda prodje.

Sto se Tamrona tice...Nitel prodaje njihove CCTV primjerke, a Info Gama bi trebala poceti sa prodajom njihovih objektiva (prema nekim informacijama koje imam) pa se mozes i njima obratiti za infornmaciju sa kime imaju ogovor o odrzavanju i servisiranju, jer ako prodaju njihove proizvode, moraju pokriti i taj segment.

" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."

Slične teme

1. Neka Sigma ili Tamron
    By Bara in forum SLR digitalni fotoaparati i oprema
    Odgovora: 8
    Posljednji post: 29-10-2008, 23:20
  2. Objektivi za SLR - Tamron
    By ahven in forum SLR digitalni fotoaparati i oprema
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 22-10-2008, 08:57
  3. Kompatibilnost Nikona D200 i Sigma objektiva
    By gandalf_hr in forum SLR digitalni fotoaparati i oprema
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 10-07-2006, 13:57
  4. Prvi compact digitalac sa dva objektiva i dva CCD - a...Kodak V570
    By Bimbi in forum Digitalni Fotoaparati - Novosti # Usporedbe # Savjeti
    Odgovora: 13
    Posljednji post: 30-06-2006, 16:34
  5. Gdje se u Hrvatskoj i okolo mogu nabaviti Sigmini ili Tamron objektivi?
    By Pule in forum SLR digitalni fotoaparati i oprema
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 05-09-2005, 20:28

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove