Citavo vrijeme kad upalim mozillu mi iskacu nekakvi pop-up prozori ali u internet exploreru. Znaci ja koristim Firefox, ali mi pop-upove izbacuje u IE. Pregledao sam komp sa Ad-Aware i nista ne pomaze. Kako da rijesim problem???
Citavo vrijeme kad upalim mozillu mi iskacu nekakvi pop-up prozori ali u internet exploreru. Znaci ja koristim Firefox, ali mi pop-upove izbacuje u IE. Pregledao sam komp sa Ad-Aware i nista ne pomaze. Kako da rijesim problem???
Evo i kod mene sličan problem... Samo što meni ne iskaču prozori čim otvorim mozillu nego nakon nekog vremena i onda tako svakih recimo 5 min... Probao sam i sa operom,međutim i kad s njom surfam iskaču prozori u IE... Ima li tko kakvo rješenje,jer sam već stvarno očajan?![]()
Zadnji uredio Sniper : 11-01-2008 u 15:13
instaliraj Spybot Search & Destroy 1.5 i napravi update i proskeniraj komp i imaš tamo opciju Imunize i tamo napravi imunize i to ti spriječi u firefoxu i intenet exploreru da ti se takve stvari dešavaju
|\/|0T0r0La
Mozda ti je ukljucen neki free program tipa BearShare (znam da on takve pop-upove izbaciva). Probaj to rijesiti tako da ti se na startupu upale samo najosnovniji programi, a ovi free kad ti zatrebaju.
Probaj ovim.
Dakle, kad upalis program (autoruns.exe), odes pod logon HKLM/Software/Microsoft/Windows/CurrentVersion/run. Tamo ti se nalaze svi programi koji se upale automatski, samo makni kvacicu s onog za kojeg neces da se upali. Onda stisnes save, ostavis ime autoruns.txt, ako te pita overwrite, stisnes yes. To je to.
EDIT: Zaboravio sam napisati da imas jos programa (samo skrolaj dolje), nisu svi nuzno na HKLM/... Samo pazi da si ne iskljucis neki .dll ili nesto od Windowsa.
Zadnji uredio Tetronic : 11-01-2008 u 18:21
Opet ista stvar... Pa ne mogu vjerovat... Probao sam u međuvremenu i sa ad-awareom međutim ni on mi nije pomogao
Stvarno ne znam šta da više radim![]()
Jer imas mozda kakav toolbar za mozillu ili IE instaliran?
Mozda mozes, npr. zbog kojeg programa ti to izbacuje.
Sjetio sam se jos jedne opcije, ako nisi dugo brisao cookiese ( u oba programa) napravi to sad. Dakle, izbrisi private data, history i cookiese.
100% si pokupio nekog crva na netu....a oni su ti najz****aniji,jer prije nego što ih ukloniš izmjene ti pola registrya i neke komponente u windowsu...
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Ovako,izbrisao sam cookiese,međutim i dalje ista priča
Evo,izbacuje mi uglavnom ove 3 stranice (valjda ih smijem ovdje napisat)
http://www.bestdietforme.com/DietFoo...ery.htm?aff=22
http://www.pokerstars.com/
http://www.bestdietforme.com/dietquiz.aspx?aff=22
Mogu li preko toga šta doznat?![]()
Hm, ne znam vise niti jedno rjesenje. Jer ti se to bas svaki put dok upalis browser pojavljuje ili samo kad ides na neku posebnu stranicu? I jer imas mozda ovaj pokerstars instaliran?
pokupio si virus 10000000000000% skini si nod32 i skeniraj sistem u safe modu te skini neki anti-spyware (avg) te također u safe modu skeniraj sistem
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Bookmarks