mislim da ceš za zamjenske ipak morati izdvojiti kojih 80 kunica.
(neznam sada o nadoljevanju tinte, ja govorim o zamjenskim bojama, da ne dođe do zabune)
mislim da ceš za zamjenske ipak morati izdvojiti kojih 80 kunica.
(neznam sada o nadoljevanju tinte, ja govorim o zamjenskim bojama, da ne dođe do zabune)
ok, ima li netko prijedlog za dobar i jeftin printer sa zamjenskim tintama do 90 kunića?![]()
Canon pixma 4300 ili 4500 model. Ima sve i kosta oko 750 kn. Boje kostaju 80 - 90 kn jedna ali ih imas dugo dugo, jer se koristi tehnologija 1pl! Mozes uzeti i onaj 510 model koji ima skener kopirku i printer, display, malo vise kosta ali 2pl je potrosnja, tako da se boje potrose duplo brze!
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
750 kn je puno.
ima canon 3300 za 450 kn. ok omjer cijene i kvalitete? zamjenske su 80 kn
Slažem se s preporukom za Pixma ip4300 - nedavno sam ga uzeo za 549kn na sniženju, mislim da mu je inače cijena nekih 600tinjak kuna i printer je za te novce odličan. Vrlo sam zadovoljan ispisom fortki na 10x15cm fotopapir i na A4 photo. Slabiji Canonovi modeli imaju puno nižu rezoluciju ispisa i trobojni ispis, a kad pogledaš koliko košta boja koju dobiješ s njim ispalti se itekako. Uz njega se dobiju dvije crne tinte od kojih je jedna veća i mislim da će potrajat prilično dugo. Dakle, samo kad pogledaš zbog tinte se već isplati razlika u cijeni + što je printer daleko kvalitetniji i brži - vidi se i po većim dimenzijama i masi jer ima napredniji ispisni mehanizam.
Nadoljevanje tinte ne bih preporučio a zamjenske boje su dosta lošije. Ako ti ne treba kvalitetan ispis u boji onda je bolje i jeftinije rješenje laserski CB pisač.
Bookmarks