mislim da ceš za zamjenske ipak morati izdvojiti kojih 80 kunica.
(neznam sada o nadoljevanju tinte, ja govorim o zamjenskim bojama, da ne dođe do zabune)
molim pomoć pri odabiru printera
- do 500 kn (ili koja više)
- da ima što jeftinije zamjenske tinte (ili da se može nadolijevati iz rinfuze)
- i da nije zadnje smeće (kvaliteta ispisa bar donekle...)
gledala sam canon pixma 3300 i epson d92, oba se čine ok, ali zamjenske su još uvijek malo skupe.
ima li koji printer da su mu zamjenske boje oko 50 kn komplet?
prijedlozi?
mislim da ceš za zamjenske ipak morati izdvojiti kojih 80 kunica.
(neznam sada o nadoljevanju tinte, ja govorim o zamjenskim bojama, da ne dođe do zabune)
ok, ima li netko prijedlog za dobar i jeftin printer sa zamjenskim tintama do 90 kunića?![]()
Canon pixma 4300 ili 4500 model. Ima sve i kosta oko 750 kn. Boje kostaju 80 - 90 kn jedna ali ih imas dugo dugo, jer se koristi tehnologija 1pl! Mozes uzeti i onaj 510 model koji ima skener kopirku i printer, display, malo vise kosta ali 2pl je potrosnja, tako da se boje potrose duplo brze!
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
750 kn je puno.
ima canon 3300 za 450 kn. ok omjer cijene i kvalitete? zamjenske su 80 kn
Slažem se s preporukom za Pixma ip4300 - nedavno sam ga uzeo za 549kn na sniženju, mislim da mu je inače cijena nekih 600tinjak kuna i printer je za te novce odličan. Vrlo sam zadovoljan ispisom fortki na 10x15cm fotopapir i na A4 photo. Slabiji Canonovi modeli imaju puno nižu rezoluciju ispisa i trobojni ispis, a kad pogledaš koliko košta boja koju dobiješ s njim ispalti se itekako. Uz njega se dobiju dvije crne tinte od kojih je jedna veća i mislim da će potrajat prilično dugo. Dakle, samo kad pogledaš zbog tinte se već isplati razlika u cijeni + što je printer daleko kvalitetniji i brži - vidi se i po većim dimenzijama i masi jer ima napredniji ispisni mehanizam.
Nadoljevanje tinte ne bih preporučio a zamjenske boje su dosta lošije. Ako ti ne treba kvalitetan ispis u boji onda je bolje i jeftinije rješenje laserski CB pisač.
Bookmarks