@Wildbabe: e to je to, problem je detektiran; stvar je naravno u pinovima. Ovaj prvi adapter koji ni prvoga dana nije radio ima 12 pinova ali mu je samo 4. pin uzdignut dok ostalih 11 leze normalno. Onda mozemo zakljuciti da zbog toga nije ni mogao nikada raditi

(btw probao ja na tom punjacu sa pincetom lagano a podizati u nadi da je taj pin samo zastekao no cini se da je to tvornicka greska u pretkratkom pinu. (
edit: tek sad vidim da su na punjacu od k750 samo 2 pina i to 1. i 4. i da prvi uopce nije uzdignut kao 4. a mobitel mi se najnormalnije puni stoga ipak zakljucujem da ovaj moj prvi originalni punjac ima neku opakiju hardversku gresku

)
Sad ovaj drugi punjac (koji je radio ta 3 dana); pomnom analizom utvrdjujem da ima samo (dakle ukupno) 11 pinova i da je 3. (zapravo 4. kad bi ih imao 12) uzdignut. Naravno da nedostaje 1. pin koji je u međuvremenu (u ta 3 dana) ili otpao (vise vjerojatno) ili je ostao zaglavljen unutra (nekako sumnjam da je moguce posto je ipak malo duzi od onih ostalih i ja ga na oko ne vidim). A sta je najbolje punjac sam doslovno 2 puta bio prikopcao na mobitel, nije mi mobitel niti visio sa punjaca niti sam ga dodatno drmao onako priklucenog niti mi je punjac letio na pod... Pa zar je moguce da je to toliko lose kvalitete?
Bookmarks