...povlačim ovu izjavu...imao sam se priliku igrati s njim jedan dan (i sasvim dovoljno) da kažem zašto...
...zato jer je slide - katastrofa, stvarno ima velik "luft" i to me užasno iritira...zatim - masa - stvarno, mob je ooooooogroman i težak, pored moje 6300 ovo je cigletina i ne kužim što nokia pokušava s tim sliderima (njima je valjda primarna funkcija da naprave "oružje za samoobranu" ili
) jer kad sve sagledaš i razmisliš - slide služi da se veličina i debljina moba svede na što manje moguću, ali kod nokie je valjda obrnuto (sjetimo se 6288/6280 i te serije i sl. )...
...a i evo nekoliko slika:
![]()
![]()
![]()
![]()

...eeee da mi je do para piknuo bi ga sigurno
...
zato jer je slide - katastrofa, stvarno ima velik "luft" i to me užasno iritira...zatim - masa - stvarno, mob je ooooooogroman i težak, pored moje 6300 ovo je cigletina i ne kužim što nokia pokušava s tim sliderima (njima je valjda primarna funkcija da naprave "oružje za samoobranu" ili
) jer kad sve sagledaš i razmisliš - slide služi da se veličina i debljina moba svede na što manje moguću, ali kod nokie je valjda obrnuto (sjetimo se 6288/6280 i te serije i sl. )...

Odgovori uz citat
Bookmarks