Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 51

Hybrid View

Forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    N81, 2GB
    Operater
    vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pozz..evo ja sam neki dan nabavila n81..obican, ne ovaj od 8GB..u vipu sam ga uzela i dobila sam s njim karticu od 2GB..zasad dosta..
    a sta reci o telefonu, ja sam ga zeljela od kad sam ga ugledala i zaista sam zasad zadovoljna..kvalitetan slide, telefon je cvrst, ima dosta ove polirane plastike, gotovo cijela povrsina telefona pa tko je osjetljiv na packanje neka zaobiđe telefon..
    boota se jako brzo, za to je zasluzno njegovih finih 369MHz
    kad se finalno digne taskman prijavljuje 42MB free RAMa..

kamera nije bas nesto no meni je to najmanje bitna stavka na telefonu pa se ne zamaram bas..

stavit cu ovdje neke slike po mraku i po danu kad ih napravim..

wifi radi bresprijekorno..
    ono sto je mene mucilo prije nego sto sam kupila mob su tipke..mnogi su govorili da gornji dio tipkovnice sadrzi previse tipkica i da je tesko pogodit bas onu koju trebate no ja zaista nemam s tim problema...tipkanje poruka je takoder lako..

zaista nemam zasad zamjerki za telefon..ako netko ima nekih pitanja i nedoumica u vezi ovog telefona slobodno nek pita..

za prijmjer samo..kad pokrenem galeriju, search, maps, adobe, browser, gmail, music player, imenik u isto vrijeme ostane gotovo 20MB free RAMAa tako da s tim zaista nema problema..
    baterija je 1050 mah, meni bez problema traje 2 puna dana razgovora, surfanja i slusanja muzike...

sve su svemu, telefon je lijep, ne izgleda jeftino uzivo kako pise na vecini review-a, cvrst, ne skripi, brz je..
    jedina mana mu je kamera

Forumaš Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    6600 i N80
    Bodovi
    4.889
    Nivo
    16
    Bodovi: 4.889, Nivo: 16
    Bodovi: 4.889, Nivo: 16
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ZDRAV PO

danas sam imal prilike dirat N81 i malo mo se cini da je prvi red brojcanih tipki stisnut/smeta slide, kak je tipkat u prvom redu?? pisanje poruke na brzinu i to,dal se treba borit s tim rubom slidea??
    ja imam doduse cevape,al na n80 nemam problema, ona ima par mm prostora od kraja tipki do slidea... i jos nekaj..
    drzal sam u rukama 2,jednu vipovu i jednu u jednom ducancicu,i obadve me se cine koma kaj se slidea tice,imam n80 i slide mi se cini puno cvrsci... mozda sam naletel na takve, pa me cist zanima kakvi su slideovi vas korisnika, cvrsti, nokia cvrsti ili nisu? prihvacam nokia cvrsti,nemam visika ocekivanja,al ova 2 su fakat bila labilna..

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. [KU 250] - dojmovi & slike
    By pbreaker in forum LG
    Odgovora: 36
    Posljednji post: 10-03-2011, 18:43
  2. V3i: prvi dojmovi (rev. 2)
    By BlueDevil in forum Motorola
    Odgovora: 32
    Posljednji post: 29-05-2007, 22:53
  3. 6230 dojmovi, BT
    By muuki in forum Nokia