Evo dobio sam rabljenu V3 u ruke i eto da se malo poigram snjom!
Dakle,neke osnovne stvari sam skuzio..ali sad me zanima jos par stvari...npr. kako maknuti vodafoneov software s nje?
Hvala...
uzmi program RSD Lite ili Flash & Backup 3 prvo preporučam da napraviš backup cijelog softa s F&B3 LINK
i upiši serijski broj koji je u rar datoteci. onda pogledaš koji je Bootloader na mobu, to pogledaš tako da ugasiš mobitel i držiš * i # i stisneš gumb za paljenje i pisat će ti verzija softa i bootloader ri je prvi red slova kao 07.D0 .
zatim na netu skineš Monsterpack koji ima verziju bootloadera kao tvoj i onda taj MP (monsterpack) učitaš u RSD ili F&B i flashaš...
Wow...ovo je bilo realy fast...
evo sad cu ja to polako jer ovo je previse informacija u kratkom roku za mene...
A di se moze skinuti RSD lite ili ovaj drugi program?
Evo ovo sam uspio iskopati iz mojeg mobitela...mozda Vam nesto pomogne od tog...
Inace,bavim se kompjuterima dosta dugo..al nisam znao da je i sa mobachima tako zanimljivo! Svasta!
Da,di sam ono stao...
Evo ovo su podatci o mom mobitelu..Vam govori to sta?
lijepo sam ti rekao da mobitel ugasiš i onda držiš * i # i to drži zajedno i onda stisni crveni gumb za paljenje znači sve zajedno ali ove dvije prije.... pa onda reci šta piše...
upravo tako, izvoli link do odličnih monsterpackova za tvoju motorolu LINK
neka ti baterija bude puna barem na pola jer ako ti nestane baterije u procesu flasha najverovatnije ćeš morati rastaviti mob i raditi TP, i u tom bootloader modu ti se baterija ne puni znači ako nešt crkne onda izvadi bateriju i potraži rješenje da ne cucla bateriju mob jer ga nemožeš punit
Bookmarks