Pokušaj ovo:
-koristi FIXBOOT command iz Windows XP Recovery Console da napraviš novi boot sektor u sistemskoj participaciji i nakon toga iskoristi FIXMBR command kako bi popravio master boot record
Upravo sad navečer kad sam isčekivo novu godinu frendu se sjebo komp (zvao me je jel mu je HQ za komp -50) Prvo mu se bio zašteko gumb za paljenje kompa. To sam nekako namjestio... Ali sad kad palim Windowse oni se počnu podizat i odjedanput CRNA SLIKA! Nikad to još nisam vidio u životu.Sad sam mu mislio instalirat opet Windowse al "LIK"
neće na engleskom (idiot). OĆE NA HRVATSKOM!!! Dal da ja sad skinem hrvatske Windowse s interneta i da instaliram ili da nešto drugo napravim? !ETIZOMOP <<<-------- ČITAJ NAOPAČKE
~*~What happens if you get scared half to death 2 timez?~*~
Pokušaj ovo:
-koristi FIXBOOT command iz Windows XP Recovery Console da napraviš novi boot sektor u sistemskoj participaciji i nakon toga iskoristi FIXMBR command kako bi popravio master boot record
Zadnji uredio Alienware : 01-01-2008 u 10:04
...a što se tiče hrvatskoga - prvo MORAŠ instalirat na engleskom,da bi zatim instalirao hrv. language pack...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
da...osim ako već nema na CD-u
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
tako je i meni bilo...
ištekaj router i probaj opet
ili napravi chk dsk (check disc) iz safe moda, ja sam tako uspio!
Bookmarks