I tebi sve najbolje,a i svim članovima ovoga foruma sretna nova 2008 i dao bog što više para i zdravlja...ostalo ne treba![]()
Želim vam svima Sretnu Novu godinu puno zdralvja, sreće i ljubavi i naravno para mobitel i skupe stvari koje vam nisu potrebne nego samo da bacite pare.SRETNA NOVA
![]()
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
I tebi sve najbolje,a i svim članovima ovoga foruma sretna nova 2008 i dao bog što više para i zdravlja...ostalo ne treba![]()
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
takodjer,svim clanovima foruma,sretna nova...
Nokia-5110.3310.3510.6070.6230.6260.6230i.6280.8910.8310 ..Motorola-v3.v3i.k1..LG-ke800..Samsung-s5230.d600.e900.u600.u900.i900 Omnia..HTC-Wilidfire..Ericsson-a1018s.t29s.. SonyEricsson-t310.v610.s500.k750.j300..BlackBerry-8310 Curve..Siemens-S65
Također svima clanovima Sretna Nova Godina 2008
Sretna Nova 2008 godina i sve najbolje u novoj godini
***There isn’t a perfect smartphone out there. There’s always something for anyone to love or hate.***
..Sretna vam nova!![]()
Sretna vam Nova! puno zdravlja,pameti i SRECE (oni na Titanicu su svi bili zdravi,al bez srece..)
o ljdui moji presreetan sam, i želim vam da i vi budete takvi..
sretna nova godina!!!!!!
Sretna Nova svima! Puno zdravlja, ljubavi i casha u 2008!
Old school: Siemens M35, Motorola V500@V600, Nokia 7250, Motorola A925, SE P900, SE T610, Motorola MPX200, Motorola MPX220, Motorola V3 Black
Now: MDA Compact@i-Mate Rom 1Gb MMC
sve najbolje u novoj godini!
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
...i vama, dobri ljudi, sve najbolje u Novoj 2008. godini...meni je započela
![]()
...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
sve najbolje svima, najvise zdravlja, a ostalog ce bit valjda![]()
VK 1010-IO
svima sve najbolje i puno svega i svačega![]()
Moch' cha ngl 2008., jel t-maca![]()
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
vratio se s burne veceri.Sve najbolje u novoj 2008 godini zelim
Sve najbolje svim članovima i posjetiocima ovog foruma i od mene u 2008. pa nadalje.![]()
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
i od mene takodjer sve najbolje, nadam se da ste jos zivi od sinoc...![]()
Sve najbolje u novoj godini, viva!![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Sretna Nova Godina![]()
![]()
Sretna nova godina![]()
Sve najbolje....
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
srecna nova budite dobri i u osmoj
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Sve najbolje zelim kolegama forumasima i njihovim obiteljima u 2008 godini!![]()
Sretna Nova i nova godina , svim 4umašima i njihovim obiteljima od moje malenkosti![]()
Bookmarks