Format C i komp ti je zdrav ko' dren!![]()
Kad god gledam nešto na netu,iznenada mi se comp zaledi...miš ni tipkovnica ne rade a monitor se jednostavno zaledi...Skeniro sam avastom cijeli hard disk i uklonio sve uljeze ali ponovo ista stvar...ima li itko rješenje?
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Format C i komp ti je zdrav ko' dren!![]()
lol...a zašto ne bi jednostavno reinstalirao windowse...al baš zato vas pitam,ako se to nekako može izbjeći
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Jesi stavljao kakvu novu komponentu u komp?
Jer ti se to i prije znalo dogadati, ili je pocelo nakon instalacije nekog softvera?
e da...riješio sam...nisam imo izbora nego reinstalirat win.U pitanju je bio worm,izmjenio je pola registrya...
Bookmarks