Ctrl+alt+del i pogledaj koji se to proces vrti. Nadi ga gdje se uvukao i izbrisi!
Ctrl+alt+del i pogledaj koji se to proces vrti. Nadi ga gdje se uvukao i izbrisi!
pokušao sam to i ne radi
Moras naci gdje je smjesten i onda ga rucno obrisati...
nista......prekinuo sam neke procese koji su mi bili sumnjivi ali opet nista
Onda vjerovatno nisi pogodio pravi proces...
evo nasao sam koji je proces ali svaki put kada ga iskljucim on se opet pojavi i tako non-stop
Skini neki anti spayware program... Na primjer Spybot-S&D (besplatan, a jako ucinkovit)
Ovdje ti pise kako ukloniti MSN Spy Monitor - Rucno (nisam isprobao)
Ako ti ne uspje probaj malo googlati, trazi "MSN Spy Monitor remove", pa isprobavaj...
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
vec imam taj spybot-S&D..............ali probat cu ukloniti rucno.....
lol...pa uninstaliraj MSN spy monitor...ako se tada ne skine,onda prekini proces i neće se više pojavljivat...ako ne i to pogledaj startup...a ako ništa,imaš na internetu skinit dosta programa koji detektiraju startup,znači pokažu ti sve što se pokrene kad upališ comp,pa googlaj
EDIT: zaboravio sam alt+f4
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
ne mogu unistalirat msn spy monitor jer nema nigdje ta opcija,ona mi je na ekranu a nigdje nema joj ni traga za izbrisat samo ta slika.Pokušo sam prekinuti proces i svaki put kad ga prekinem opet pocne i tako non-stop.Skinuo sam spyhunter i on mi skenira komp i dalje ne mogu jer ako ih zelim izbrisati trebam kupiti licencu.Proguglao sam pola weba i nista.Pokusao sam rucno i nisam uspio.
Proguglaj po Internetu da vidiš možda da li je netko drugi imao problem s tim i kakvih sve solucija ima.
ne ide nikako.....jedini web koji sam nasao onaj gore koji je naveo n00b......nasao sam proces pod dpnsvrm.exe i kad prekinem proces opet mi se pojavi....kako mogu uciniti da mi mi bude iskljucen jer pod end process ne ide nikako......ili kako mogu to ukloniti spybot-om?
skini unlocker http://ccollomb.free.fr/unlocker/#download(besplatan program kojim možeš brisati datoteke koje su u uporabi) samo nađi neki file koji ima veze s tim msn spy monitorom i izbriši je s unloackerom samim time msn spy monitor neče raditi kak spada i moči češ ga izbgisati
A KAJ SAD TI GLEDAS�
reinstalirao sam windowse i sad je sve u redu.....hvala na pomoci......
moze![]()
Zadnji uredio L.L. : 10-02-2008 u 15:25
Bookmarks