Dao bi za mob. do 2000 kn.![]()
do 1000 kn
do 2000 kn
do 3000 kn
do 4000 kn
koliko treba :-)
sto manje , preko 1000 ni u ludilu . ionako ih porazbijam sve![]()
Dao bi za mob. do 2000 kn.![]()
kako sam ja tip koji stvarno rijetko mijenja mobitele onda, naravno ako sam u mogućnosti, odvojila bi i do 3000 kn za njega. naglasak na "odvojila bi" jer to bi onda stvarno moralo biti pravo malo čudo od uređaja....![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Ovisi koji mi se mob sviđa... Trenutno bi dao do 2500 kn... Tolko planiram dat za D600... Općenito do nekih 2000kn... Jer sam do tolike svote uvijek davao za mob...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Prije je bilo koliko treba, ali sada mi se cini da su ovi mobilni aparati do 1500kn sasvim dovoljni jednom prosjecnom korisniku.
do 1500kn .......................................
ja si jos ne kupujem sam mobitele ali mi starci daju onoliko koliko treba
-alooo bre, idu kobre....
-kobre????
-Da bre...
Slažen se u potpunosti,dat više za mob bilo bi bahaćenje osin ako nisi neki preuživljenik i stvarno ti tribaju funkcije skupljih mobitele.Ali većina kupuje skuplje mobitele samo radi đira.Izvorno postao SEGA
PENIS BONUS PAX IN DOMUS
Koliko treba naravno....Izvorno postao shadowthrone
ako je pravo malo ćudo od tehnike....
ali negdje do 2000 je sasvim realna cjena i može se dobit sve....
za svačiji ukus...
Ula la, jupi je, život mi gre na boje o kako son oplovi koko škoja jabuke...
Svakome prema njegovim potrebama.
Meni je dovoljno do 2k kn, za to dobis dovoljno pouzdan mob s kojim mozes radit sve sto mozes i s onima preko 2k kn.
Bitan je stupanj iskoristivosti=ulozeno/dobiveno![]()
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
za nokia n80 dao sam 5990 kn
Najvise sam za mob dao 2200 kn, i sada definitivno ne bih isao preko te brojke. Mozda u buducnosti, ali cisto sumnjam. Uzivam u mijenjanju mobitela, ali ne dajem sve zivo sta imam za "fiks" najnovijegultraturboludog mobitela, to mi je jadno. Kad mi se pruzi prilika mijenjam mob i zadovoljavam svoju znatizelju.
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
3500kn mi je limit.
do 4000 kn nikad vise
ne mjenjam često mobitele, ali najviše što sam dao za mob je 1400kn(N3330) kad je još toliko koštala!![]()
2000 kn ili po federalni 500KM, ali teška srca![]()
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
da mogu dao bi kolko treba samo da ga imam, za sad sam dao 3500Kn ali kad bi mogo više dao bi. Inače za mob nebi dao manje od 1500KN ne mjenjam ih često, a kad kupim želim da bude dobar i koristan da ima i neke dodatne mogućnoste a ne sanmo telefoniranje i SMS. Sve navedeno je za mobove iz dućana.
Bookmarks