Prikazujem rezultate 1 do 25 od 82

Threaded View

Registered User
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Vatrogasac Pregledaj post
    Maxbo na tvoju zalost ja sam visoko obrazovani deckic , nego eto sad sam se probudio i procitao tvoj "argumentirani" ajmo nazvat post i dobro se nasmijao , wm mobiteli jesu funkcionalniji i imaju vise korisnih/ne korisnih programa , al stricek da su stabilniji e to ti ni moj necak od 5 godina nemre progutat . Imao sam vise wm uredjaja (vario, hp6xxx, asus p525....) i sve do jednog sam morao svakodnevno resetirat zbog njihovih "stabilnosi" . I stricek na krivo mjesto si dosao prodavat "maglu"

Ja sam jasno rekao da su Windowsi u usporedbi sa Symbianom "stabilni", a ne da su zaista stabilni. To se zove IRONIJA.

mario92

Moram ti opet isto ponoviti: taj aparat NE SLIKA loše unutra. Jednstavno moraš postaviti druge setinge kad si unutra i imati ćeš savršene slike na oba mjesta. Ne možemo biti takvi gotovani da očekujemo da on to sam napravi. Bavim se fotogrfijom jako dugo i svaki "PRAVI" aparat sam moramo podesiti prema uvjetima gdje sam slikao. To se od dobrog aparata i očekuje. Nije ideja tehnologije (barem ne ovakve) da sve sam prepozna i slika sam. Automatski setinzi nikad ne mogu dobro slikati u dva potpuno različita uvjeta.
    Za aktivaciju već pripremljenog User defined profila ti je potrebno dva klika joysticklom. Zar je to takav problem, a dobiti ćeš savršenu sliku?
    Zadnji uredio Ico : 30-12-2007 u 00:16 Razlog: spojeni uzastopni postovi. postoji tipka EDIT. maknuto sve što vodi u nekakvu svađu. za to imate PP

Slične teme

1. Torbice za p990i - katastrofa
    By speedcats in forum Sony Ericsson
    Odgovora: 18
    Posljednji post: 07-12-2007, 14:55
  2. OPTIMA ADSL Traffic - katastrofa !!
    By krokan in forum Internet Service Provideri (ISP)
    Odgovora: 24
    Posljednji post: 07-05-2007, 13:11
  3. Prodajem modem - katastrofa sta sam nasao !!!!
    By KaKaV NeReD in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 9
    Posljednji post: 03-12-2003, 13:42

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove