= Citat = Izvorno postao Maxbo Pregledaj post
Poštovani Mario,

stvari stoje ovako. Ne radi se ni o kakvom poremećaju OS-a. Ne možeš očekivati, čak ni od pravih digitalaca, da ti slika i u nutra i vani jednako. Pogledaj gumbe na bilo kojem aparatu i svugdje možeš podesiti kako slikati.
User defined ne utiče na tvoje normalno slikanje. Nisam ga "prilagodio sebi" nego uvjetima unutra. To je relativno jednostavno napraviti i očekuje se od korisnika. Ne misliš valjda da je dobar aparat na mobitelu onaj koji slika dobro i unutra i vani. Imao sam N70, dobro je slikao vani, ali unutra koma.
Što se filmića tiče - žao mi je, ne slažem se. meni ispadaju jako dobro, naravno, ne očekujem filmsku kvalitetu. Istina je da mu dugo treba da se pokrene....
Kamera slika dobro vani, to je skoro pa normalno kod skoro bilo kojeg fotoaparata, ali jednostavno ne mogu prihvatiti činjenicu da fotoaparat daje tako užasnu sliku unutar prostora. Znam da ne mogu tražiti slike ko od SLR klase, ali ne znam kako onda kamera koja ima Carl Zeiss leće, može biti tako loša unutar prostora. Ako su ispitivali svoj model, onda bi u Nokiji trebali poboljšati sliku svog modela, kao što ti tvrdiš da se može poboljšati s Uder Defined funkcijom. A u vezi videa, ja nisam reakao da je loš, nego kažem da zvuk koji bi trebao pratiti sliku kasni, i to dosta.