Vidim da si puno puta spominjao user defined stvari. Ti si prilagodio mobitel svojim potrebama i učinio si mnoge promjene, dok netko tko nema mnogo iskustva s takvim stvarima, nema hrabrosti da si zasere OS. Bilo tko tko hoće kupiti mobitel s OS-om, želi imati nešto slično OS-u na računalu, i dok taj OS ne služi svojoj namjeni i dok je dosta razfakan, onda ima razloga za nezadovoljstvo.
Što se tiče fotoaparata, mislim da su argumenti ostalih članova foruma utemeljeni. Susjeda ima N73, i malo sam prčkao po njemu, pa sam malo probao kameru. Nakon što mu treba cijela vječnost da se pokrene, uslikao sam svoj zid s posterima. Onak bezveze. Onda sam opet čekao da ju nabrije ko da sam slikao dugu. Nerealistična slika do bola. Video snimanje je katastrofa, ne zbog kvalitete, nego zbog velikog kašnjenja zvuka za videom. Dok sam se napatio da izađem iz kamere sa tvrdim, malenim i jednostavno lošim joystickom, htio sam vidjeti slike i muziku. Opet čekam pola sata da se učitaju slike i glazba.
E sad Maxbo, u pravu si kad veliš da je OS u sranju, ali nemoj reći da je kamera, poklopac kamere koji je kao da sam ga ja slagao, sav klimav i škripljav, da je sve to u redu. Onaj ko ju hoće kupiti, dat će novce, i to ne neki sitniš, da bi za to dobio neki mobitel koji nije vrijedan te love. Ali, kako ide ona poslovica, svatko svoga konja hvali. Pozz

Bookmarks