@ maxbo,
dobro si poceo no povampirio si se oko sredine posta.
@ maxbo,
dobro si poceo no povampirio si se oko sredine posta.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
na sredini posta sam pričao o fotaparatu. ako ti nešto nije jasno - pitaj, objasnit ću ti.
@ SEGA - Što se tiče onog dijela u kojem kažem da 6680 nema Symbian, moja isprika, mislio sam na 6280, čisti previd.
Da još dodam: prijateljica mi ima SE. ne znam točno naziv, mislim da je K800i, znam samo da ima 3,2 Mpx kameru. Slikali smo navečer, u njenom stanu potpuno isti motiv. Bili smo oboje uvjereni da će njena slika ispasti bolja. Kad smo usporedili, samo što ga nije bacila u WC. Sonyjeva kamera nije SJENA kameri na N73. Čudi me, ali je tako... Naravno, SAMO ako ga pravilno podesite....
Poštovani Mario,
stvari stoje ovako. Ne radi se ni o kakvom poremećaju OS-a. Ne možeš očekivati, čak ni od pravih digitalaca, da ti slika i u nutra i vani jednako. Pogledaj gumbe na bilo kojem aparatu i svugdje možeš podesiti kako slikati.
User defined ne utiče na tvoje normalno slikanje. Nisam ga "prilagodio sebi" nego uvjetima unutra. To je relativno jednostavno napraviti i očekuje se od korisnika. Ne misliš valjda da je dobar aparat na mobitelu onaj koji slika dobro i unutra i vani. Imao sam N70, dobro je slikao vani, ali unutra koma.
Što se filmića tiče - žao mi je, ne slažem se. meni ispadaju jako dobro, naravno, ne očekujem filmsku kvalitetu. Istina je da mu dugo treba da se pokrene....
Zadnji uredio Ico : 30-12-2007 u 00:14 Razlog: spojeni uzastopni postovi. postoji tipka EDIT. maknuto sve što vodi u nekakvu svađu. za to imate PP
http://www.gsmarena.com/kg920_k800_n...view-125p3.php
da ti prijateljica nema mozda t630?
i p.s.
ja ne govorim da je k800 puno bolji od n73, ali ti govoris da je k800 nula prema n73, a tu imas lijepo napisano sve, i na kraju zakljucak, gdje je k800 pobijedio!
cvita
Bookmarks