nokia n73 mi je teen mobitel kao i čitava sony ericsson W serija , i mislim da ona kao primarno multimedijalan aparat sasvim solidno obavlja svoj posao - krckavost i prividna osjetljivost moba u početku tera čovjeka da mob drži kao kap vode na dlanu , ali i nakon 3 mjeseca korištenja nije se promijenio na gore. Nadalje ja ću uvijek radje izabrat veliki ekran sa malom tipkovnicom nego obrnuto; šta vrijedi što je 6120c brz ko strela kad bez povećala nevidiš šta to piše u kalendaru.
Nokia n73 Glazbu reproducira odlično (u ME izdanju vjerojatno još bolje nisam imao prilike probat) , na velikom ekranu su filmići bili pravi gušt, programa ima stvarno dovoljno osobito sada kada dotsis i potpisvanje programa rade kako treba , na tipkovnicu sam se bio naviknuo i nisam imao nikakvih problema (čak mi je sad na E65 teže pisat , dok se naviknem na "dvodijelnost" slidera .....
Symbian modeli su vrlo različiti međusobno i svaki potencijalni kupac (ako ima iskustva sa tom vrstom aparata) zna točno što će dobit ovisno o modelu. Ako puno tipkate i želite čvrstoću uzmite M600i , ako oćete wireless za surfanje i tipkanje uzmite E61 , ako oćete jedan mix navedenog i volite se igrat sa svim opcijama telefona uzmite N73.
Ako oćete sve to zajedno dotjerano do savršenstva onda dajte milijardu kuna za N82 i ostale novitete.
Izjaviti da je N73 smeće je suludo - to je, po meni , najbolji omjer uloženog i dobivenog na black marketu trenutno.

Odgovori uz citat
, w810, w880, w910, w950, w960... ovi mobiteli mi uopce ne izgledaju teen, ovdje stvarno ima svakakvih izjava. i sorry na offtopicu..

Bookmarks