Prikazujem rezultate 1 do 25 od 82

Threaded View

Super-forumaš Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Nokia E71
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    37
    Bodovi
    30.046
    Nivo
    42
    Bodovi: 30.046, Nivo: 42
    Bodovi: 30.046, Nivo: 42
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mogu prezivjeti to da mabo tvrdi da je N73 zapravo dobar mobitel... OK, njegovo misljenje, no to da je Symbian (S60 pretpostavljam) smece - ne mogu slusati.

Vec godinama koristim sve smartphoneove u HR, koristio sam sve S60 (jos dok se zvao series60) mobitele osim E50 i N82 i svaki WM / UIQ / Palm mob koji je ikada bio dostupan kod nas. Iako volim WM zbog mnogo stvari i o njemu znam puno vise, bez ikakve dileme ocito je da S60 ima bolji multitasking (1), memory managment (2), power managment, security managment (3), instalaciju programa (4), navigaciju... mogao bi do sutra ovako.

Do sada je velika vecina S60 mobova koje sam koristio bila super stabilna, znaci ne rusi se sa malo vecom gnjavazom RAM-a i procesora. Sve to ovisi o hardveru mobitela, tako da su neki sa jednakom inacicom OS-a bili razlicitim, no osim loseg memory managmenta N73 je po pitanju S60 standarda - dobar.

Maxbo, kad isprobas X S60 mobova, imas priliku ga usporediti sa drugim OS-evima, upoznas se sa problemima za developere i neke druge sistemske probleme, onda se javljaj. A ne ovako bez argumenata siriti okolo gluposti.

EDIT: eto, sad sam vidio sto sam napisao

1 - WM je mocnija platforma za multitasking, no implementacija, ako se tako moze nazvati je uzasna.
    2 - kod WM je prilicno otvorena, prije je i vise bila, dok je kod S60 user friendly po principu "tu je, radi i korisnik za to ne treba znati"
    3 - osim ovoga sa potpisivanjem programa, glupa izmisljotina za kontroliranje sadrzaja, napraviti stetu na S60 je nesto teze nego na WM-u
    4 - kod S60 je opet ono "tu je, radi i korisnik za to ne treba znati", tako da se ne moze prilagodavati dalje od nekih sitnica, nije hackabilno i troubleshooting je malo zajeban.

ovo nije WM vs. S60 post, nego samo argumentacija o prednosti S60 u nekim stvarima
    Zadnji uredio rospaya : 30-12-2007 u 06:28
    Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
    www.gadgethive.com

Slične teme

1. Torbice za p990i - katastrofa
    By speedcats in forum Sony Ericsson
    Odgovora: 18
    Posljednji post: 07-12-2007, 14:55
  2. OPTIMA ADSL Traffic - katastrofa !!
    By krokan in forum Internet Service Provideri (ISP)
    Odgovora: 24
    Posljednji post: 07-05-2007, 13:11
  3. Prodajem modem - katastrofa sta sam nasao !!!!
    By KaKaV NeReD in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 9
    Posljednji post: 03-12-2003, 13:42

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove