ja bi uzeo s500 na crno...cak i da iscupas tipkovnicu koja puca bolji je 5puta od cokolade,il je jednostavno zamjenis...na crno se nađe za te pare,ja nasao i nov nekodiran...kak naletis, mozda d900, k800? sve bi trebali bit modeli koji se nađu tu negdje...samsung mi se sviđa sto je sirok, koristim i e250 ko drugi, nije los mob, cak baterija traje puna 2dana s razgovorima, nije dobro, no ipak je samsung, pa oprastam, jer nekim samsnzima i manje traje a to je vec problem,no tebi ce mozda bit mana ekran il kamera, no meni ionak ne sluzi za slikanje nego za razgovor pa mi nije bed...
cokolada je fora samo zbog izgleda i debljine, i u nicem drugom, prije bi k750 uzeo jos jedan..tak sam nedavno imao 2komada, jednako mi je drag ko 6233,tu su mi negdje..
eto ja bi se odlucio između k750,k800,d900,s500 na crno(edit sad tek procitao da moraju bit skroz novi, a mozda naleti i takav, trazi po oglasnicima malo strpljenja), il u ducanu 6233/4 , makar bi rađe na crno probo onda 6233 nac(i obavezno garancija, jer je meni ekran riknuo sam od sebe nakon 2mjeseca)...