out of ideas
kopam po nekim forumima, lik veli ta treba ponovo imstalirat sp2 pa probat. Navodno taj bug ima veze sa načinom na koji je stavljen sp2 (ugrađen u windowse, slipstreaman ili naknadno instaliran).
out of ideas
kopam po nekim forumima, lik veli ta treba ponovo imstalirat sp2 pa probat. Navodno taj bug ima veze sa načinom na koji je stavljen sp2 (ugrađen u windowse, slipstreaman ili naknadno instaliran).
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
@ darius ako budeš reinsatll win.xp nemoj formatirati participaciju već izaberi "leave curent part. ..without formating.."
skini file qasf.dll i ubaci ga u c:\windows\system32\drivers te pokušaj instalirati dx 9 ponovo.
http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?qasf
Jok. Ništa od toga.![]()
Kupujem minsko polje za ugodne šetnje s punicom.
Zašto? Pa zar mi tako neče ostati bezveze podataka kao npr program files u kojima će bit ostaci programa koje ionak trebam reinstalirati jer neće raditi. Ja na C: particiji ne čuvam nikakve podatke, sve je na drugim particijama. Nikad nisam probao instalirati tako, pa neznam jel ima kakve prednosti od toga?
Ja jesam,sve ti briše u folderu "Program Files" a ostavlja "Document and Settings",pošto većina ima veliku količinu mp3-ica i videa na C:\ pa se nekome ne da kopirati npr 3 gb muzike na drugu participaciju prije reinstall,ako ti radiš po svome napravi i ovaj put,samo sam dao savjet![]()
Ma ne, samo sam pitao za razlog čisto da vidim jel ima kakvih prednosti.
Evo, baš me nazvao frend da ima isti slučaj na istim windosima koji su bili i kod njega i mene....zbunj
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Ja na kraju vratio stari backup jer se stroj počeo opčenito ludirat i sad sve šljaka.
Bookmarks