Probaj fleshat s RSD Lite 3.2 il noviji!
Fleshao sam l7 sa Flash&Backup 3.0.052,
Nakon fleshanja mi je izbacio na mobu:
Boot Loader
08.D0
SW Version:
R4513_G_08.B7.ABR_RB
PHONE CODE SIG ERROR
OK to Program
Connect USB
Data Cable
Probao sam sa sljedećim MP-ovima ali uvijek isto.
1.NightfallMP
2.R4513_G_08.B7.DCR_RB_PDS015_LP0021_DRM0101_JPJAV A_G_1FF
3.R4513_G_08.B7.DCR_RB_PDS017_LP0039_DRM0101_JPJAV A_G_08_L7_06_00_03R_GSTROYLREDRTDE17A_1FF
4.R4513_THEGURU.ACR_RB
Šta mi je raditi?
Probaj fleshat s RSD Lite 3.2 il noviji!
Sad mi je baterija prazna i ne reagira na komp niti na punjač,
Battery low
Cannot Program
Ne vjerujem!
Stavi tvoju bateriju u drugi L7 ako imas i napuni batt. do kraja, pa onda probaj flashat s RSD Lite!
Nemam, izmislit ću nešto sutra!
TNX
daj probaj kad napuniš bateriju flashat diabolic53 mp jer on iden i na L7 i v360 tj i na 08.A0 i 08.D0 bootloadere jer sam i ja imao jednu na popravku tako da probaj s tim provjerenim MP. Ako neće probaj iskoristit za flashanje P2k Tools VS jer sam ja s njim flashao i nisam imao problema...
|\/|0T0r0La
Ako ništa drugo ne ide - TP ide.....
WEB:/Merlinova učionica
*/\/\otorola Moto G, Defy*
Pošto nisam mogao nabaviti drugu l7 da napunim bateriju,stavio sam bateriju natrag u svoju l7 i stavio na punjač,nakon kratkog vremena počela je paliti i gasiti ekran sa boot loaderom i onim error-om.I tako je to treptalo svakih par sekundi,nakon 15-ak minuta,palio se i gasio svakih 15-ak sekundi i onda sam otišao spavat i ujutro se jednostavno ne da probudit.
Ma samo da nađem negdje drugu bateriju ili l7,riješit ću je ja sa rsd-om
Ako imaš doma koji punjač mobitela viška, samo ga odcvikaj i žice spoji na zadanja dva kontakta na bat crnu na minus, i drugu u boji na plus ( na vanjske kontakte baterije). Pazi da ima stalno kontakt i drži tako oko pola sata- sat vremena pametnije bi bilo da ih nekako ili zalemiš na kratko ili nekako s selotepom ili izolirkom pričvrstiš da imaš kontakt da se puni baterija. Ako želiš možeš i punjač od motorole svoje porezat, tako i tako imaš USB kabel preko kojeg se može puniti...
|\/|0T0r0La
upravo sad to pokušavam,javim se za sat.
Ništa od izolirke,sad sam opet stavio puniti ali sam žice na kontakte stisnuo sa kvačicama(krokodilkama),ima crna žica i crna sa sivim crticama,crnu sam stavio na minus.
dobro si napravio, ja sam ostavio za svaki slučaj oko 1 sat da se puni... i ne brini ako će se grijat baterija i meni je tako bilo i normalno radi... flashaj s diabolicom53 MP 1.3 ili 1.4
|\/|0T0r0La
Fleshao sam sa diabolicom ali ništa,uspio sam maknuti error,stari SW je još uvijek tu
btw,crna ide na plus a crna sa sivim crtama na minus
Konačno,fleshao sam sa R4513_THEGURU.ACR_RB,RSD lite 4.1 i mob je opet živ i zdrav,a mp je prejeben.
TNX to ALL !!!
P.S. Nemojte više fleshati sa Flash&Backup jer je totalno njesra,5 različitih mp-a i neuspješno.
!!! RSD RULES !!!
koji Flash & Backup si koristio? ja 3.0.053 i uvijek mi je davao bolje rezultate od RSD Lite. Probaj Diabolica flashat samo Flex flashaj i vjeruj bolje će ti izgledat!! Ako želiš napravi prvo backup Flexa s Flash i Backup i onda flashaj diabolic flex i ako ti se nebude sviđalo, vrati backup i kao da apsolutno ništa nisi dirao.
|\/|0T0r0La
hvala,
guru je predobar..
samo imam problem sa onim skinom, cyraes.. malo je zbagiran, il je to samo meni tako ?
Bookmarks