Ovako je to bilo...odvojio ja na stranu fino 2800 kuna i pripremio se za kupnju sl45ice. Pun volje zaputio sam se u jedan shop čiju sam reklamu vidio u novinama. Uđem ja fino u radnju i snimim sl45 u regalu. Pokraj nje je stajala i sl42ojka jeftinija nekih 300 ili 400 kn. Koliko sam vidio Sl45 je imao malo blatno kućište ali mislim si ja ma to je od stajanja. Kažem ja prodavaču -"uzet ću sl45" kaže on -"Može!" ..."samo da mu nađem kutiju....ček ček tu je negdje punjač ...hm nemam ti upute (postalo mi je sve nekako čudno) ali ajde da ga probamo. Stavimo mi u njega moj sim a mobitel ništa. Kažem ja tipu pa možda je baterija prazna? Stavi ga on na punjač i opet ništa. Čekao sam tamo jedno 15 minuta ali znakova života nije bilo. Kaže on meni -"a namam pojma šta mu je. Stavi ću ga punit preko noći pa dođi sutra". Kažem ja njemu -"da da naravno".
zaključak: NARAVNO da ga neću doći! Pa To je bilo gore nego da sam kupio polovni iz burze. Dodat ću ja fino još 200 kunića pa u neki drugi shop.![]()

Odgovori uz citat
Bookmarks