Bok društvo. Tata misli kupit P1i pa ima par pitanja vezana za njega...
1. Da li kod pretraživanja imenika P1 moze traziti po bilo kojem kriteriju. WM telefoni imaju opciju kad tražim neki broj i stisnem "JA" da mi izbacuje i "JAkov ..." i "... JAndrić" i "JAstrebarsko" (ako je to mjesto gdje netko živi) i tome slično. P910i to NEMA.
2. Da li u paketu kod Tmobilea s njim dođe i karta Hrvatske, koliko je dobra i može li se skinuti neka druga i instalirati (piratska)? Da li ide na njega AdriaRoute, Cardinalle, iGO? Gdje se to može skinuti?
3. Da li u paketu dolazi stalak/držač za auto?
4. Koliko je dobra/loša tipkovnica u usporedbi sa full qwertz tipkovnicama jer je ona na 910 i na 990 neupotrebljiva?
5. Gdje se općenito skidaju programi za P1i?
6. Jel se da otključati
telefon?
6: Telefon iz T mobila je zaključan i može se otključati kod ljudi koji to rade ali treba nešto čekati jer troši puno kredita ali uglavnom se da. Cijena otključavanja varira od 250- 350 kn. Potom si ga možeš sam debrandirati i to je to.
5. programe skidaš fakat gdje goder ima nešto veze sa UIQ3.
3. U paketu ne dolazi držač za auto.
2. Originalan softwer za navigaciju je veoma loš no možeš skinuti TomTom6 ili Garmin Adriaroute na netu. TomTom je za HRVatsku dosta dobar ali ni približno kao Cardinale. Garmin pak ima super sučelje ali nešto lošiju kartu ali vrijedi isključivo za Hrv. i to manja mjesta.
4. Kaj se tiče tipkovnice čovjek se na sve brzo nauči ako to često upotrebljava. Mislim da ne bi smjelo da to bude prepreka radi koje ne bi bio ponosan vlasnik P1i.
Bookmarks