U linku K750/D750/W800 Modding imas USB flash drivere. Inace pocetnici u ovome imaju problema u instalaciji, ali ti probaj ovako: ako ti je xp kad ti ga nadje onda idi Search Driver software manually>Don't search show me other options>All Devices>Have Disk i onda otpakujes arhivu USB Flash drivers i lociras putanju i odaberes ggsemc.inf i instaliraj. Ako ne proradi odmah poslije restarta bi trebao da radi. Ako ti je Vista probaj moj trik: nadjes neki unknown device u Device manageru, onda na njega snimi USB Flash driver rucno, dakle opet Have disk i lociraj ggsemc.inf i onda kad ga snimis pokreni xs i odaberi connect. Spoji fon drzeci C i utaknes usb kabl koji je vec u kompu. Pojavice ti se plavi ekran i resetirace ti se komp. Ignoriraj to i kad se Windowsi opet ucitaju udji u XS i spoji telefon, sad kad ga spojis malo pricekaj, pustis c i USB Flash driveri ce se instalirati i pisace ready for operation. Formatirao sam n-puta sistem i digao Vistu i svaki put je radilo. Ako nemas Unknown Device idi na Add New Hardware Device.
Bookmarks