Prema datim simptomima najvjerovatnije ti je otisla baterija.
dakle, prilikom slanja preko BT slanje je prekinuo poziv
mobitel se nakon poziva zblesirao, ugasio sam ga i probao ponovno upaliti
upalio se, radio par minuta, i opet se zblesirao . . .
izvadio sam bateriju i ostavio ga tako do ujutro
ujutro sam ga uspio upaliti, ali isto stanje ko i navečer, samo je radio malo dulje . . .
kako mu se ispraznila baterija, palio sam ga uz punjač
sad se više nikako neće upaliti, niti na punjenju niti normalno
stoga, savjeti, prijedlozi i svak pomoć je dobrodošla . . .
EDIT: zaboravio sam napisati da je kad se upalio i ušao u mobitel, preko sata na polovici bila bijela crta, prekrila je i pozadinu
Zadnji uredio bbbrljo : 23-12-2007 u 17:08
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Prema datim simptomima najvjerovatnije ti je otisla baterija.
de malo pojasni malo to zadnje sto si stavio EDIT:........
ne kontam to bas...
isprobaj od nekog neku bateriju... mada sumnjam da je do baterije ako ne reagira na punjac
###1410989180026
kako je kod k800i sat malo veći, preko sata je ta bijela crta
na tom dijelu di je ta crta se ne vidi pozadina, makar je na ostatku ekrana normalna pozadina . . .
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Hm, ja bi rekao da se soft nesto zblesirao.
Probaj napraviti master reset (prije toga backupiraj sve na mobu).
onda xs ili setool,potrebne fajlove i baci se na posaodruge ti nema...
For the hoven lands...
može neki tutorail i link na te programe, pošto sam noob što se toga tiče . . .![]()
a da malo pogledas.. jedan post iznad tvog : http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=50044
For the hoven lands...
i jesi li sta uspio daj javi sta
###1410989180026
evo, upravo sad probao, telefon ne prepoznaje, ne radi ništa . . .
EDIT:
telefon se sad upalio sam od sebe, počeo se puniti i bio u pripremi za prijenos podataka . . .
i nakon jedno 30-tak sekundi opet se ugasio . . .
ponovo sam ga upalio, opet ista priča . . .
Zadnji uredio bbbrljo : 27-12-2007 u 23:39
kako mislis ne prepounaje... pokusaj stavit nove flash drivere i onda pokusaji da ubacis novi firmware... nemoj odustajat
###1410989180026
gdje ti steka... idi korak po korak... jesi skinia novi flash driver???
ako jesi daj skini si i neki drugi firmware pa pokusaj ponovno... u svakom slucaju nemoj odust jer mislim da je to problem koji se moze rijesit pmocu softa...
###1410989180026
Ako bas nikako ne ide, postaj ovdje log od XS++ pa mozda netko skuzi u cemu je problem.
evo log:
15:42:29| XS++ v2.2 Ready !
15:42:29| Executed on Microsoft Windows XP
15:42:34|
15:42:34| Attempting to open the interface...
15:42:34| Turn off phone
15:42:34| Hold 'C' button on phone and connect phone.
15:42:34| You have 30 seconds.
15:43:05| Error: Cannot open phone communication port
15:43:07| Disconnected... Unplug the phone
15:43:27| Shutting down...
Meni ovo definitivno izgleda kao da nije dobro instaliran USB flash driver.
Probaj sa ovim driverom.
16:19:06 Creating directory /tpa
tu je stalo i ne mrda dalje . . .
EDIT: prilikom flashanja, kad je stalo kod ovog, kompjuter mi se resetirao . . .
šta i kako sad?
Zadnji uredio bbbrljo : 28-12-2007 u 18:02
a jesi li stavio novi usb flash driver???
ne vidim koja je to verzija xs-a al skini si ak nije najnovija naj ili jednu prije nje pa pokusaj... pa se javi
###1410989180026
najnovija verzija je skinuta, sve je radilo
zapelo je tamo gdje sam napisao, a onda se komp resetirao . . .
kaj sad napraviti?
U linku K750/D750/W800 Modding imas USB flash drivere. Inace pocetnici u ovome imaju problema u instalaciji, ali ti probaj ovako: ako ti je xp kad ti ga nadje onda idi Search Driver software manually>Don't search show me other options>All Devices>Have Disk i onda otpakujes arhivu USB Flash drivers i lociras putanju i odaberes ggsemc.inf i instaliraj. Ako ne proradi odmah poslije restarta bi trebao da radi. Ako ti je Vista probaj moj trik: nadjes neki unknown device u Device manageru, onda na njega snimi USB Flash driver rucno, dakle opet Have disk i lociraj ggsemc.inf i onda kad ga snimis pokreni xs i odaberi connect. Spoji fon drzeci C i utaknes usb kabl koji je vec u kompu. Pojavice ti se plavi ekran i resetirace ti se komp. Ignoriraj to i kad se Windowsi opet ucitaju udji u XS i spoji telefon, sad kad ga spojis malo pricekaj, pustis c i USB Flash driveri ce se instalirati i pisace ready for operation. Formatirao sam n-puta sistem i digao Vistu i svaki put je radilo. Ako nemas Unknown Device idi na Add New Hardware Device.
ali to mi je instalirano i radilo je normalno . . .
Bookmarks