NAPIŠITE ŠTO MISLITE O PRLJAVOM KAZALIŠTU????????
NAPIŠITE ŠTO MISLITE O PRLJAVOM KAZALIŠTU????????
pa šta mislim...dobri su mi, imaju zakon pjesme najbolja mi je mojoj majci....ovaj zadnji album im je dosta dobar...glavnom OK su... zašto
Ja ih jednostavno OBOŽAVAM!! Pjesme su im fenomenalne! Ni jedna grupa se ne može pohvaliti s tak dugom tradicijom - mislim da su "nastali" 73/74, tu negde i još su sad skupa (možda postoji u Hrvatsko još jedna ili dvije tak stare grupe), koncerti su im super! Nejbolje mi je kad su 89' na trgu napravili koncert, a došlo je, kolko neki procjenjuju, oko 350 000 - 500 000 ljudi! Fora mi je kaj ne naplaćuju karte za koncerte - to ni jedna druga grupa ne radi! Koncerti su in full puni, gdi se god pojave, najboljji primjer prije godinu-dvije u Zagrebu na Kaptolu, je bil ko tam?
Super su mi one stare laganice - Bjeli labude, Na Badnje veće, tu noć kad si se udavala, Marina, itd..., naravno Ruža Hrvatska, HEROJ ULICA, kiše jesenje najbolja ivedba na albumu live 95'!!!
Super mi je i novi album - Previše suza,...., Ona nema vramena, a ti idi,....
Nema kaj, Bodalec je zakon!!!!!!!!!!!!!!!!
Ima još koji njihov fan na forumu možda?
LJUDI, PRLJAVCI SU Z A K O N ! ! ! !
ma prljavci su naj hrv grupa ikada..bez dvojbe...
bodalec je zakon,ali houra piše textove,tak da...
+ to je prava muzika,pogotovo starije stvari..a ne seljački srpski i bosanski narodnjaci na kaj se se svi sad furaju
To smogovac, e ko je napisal Ružu Hrvatsku???Poslao: smogovac
ma prljavci su naj hrv grupa ikada..bez dvojbe...
bodalec je zakon,ali houra piše textove,tak da...
+ to je prava muzika,pogotovo starije stvari..a ne seljački srpski i bosanski narodnjaci na kaj se se svi sad furaju
Si bil na koncertu prošle godine u Zagrebu, negde u 12. mjesecu?
bio sam na kaptolu...pa houra...za majku,jel...
da, ali mi se čini, iako nisam siguran 100%, da su na jednom koncertu rekli da je neko drugi napisao, ili ju je možda tej netko samo uglazbio???? A možda sam krivo čuo!
dajte prljavci su dooooosadni. nije da su im pjesme loše, dapače dobre su, al svake jebene nove godine na trgu oni moraju svirat jedno te iste pjesme i ekipa se fura na to. dajte malo promjene. nova su vremena, novi ljudi dolaze na scenu.
HLADNO PIVO mi je recimo ok bend jer svakim novim albumom donesu nešto novo na scenu.
Bolje njih nego Severinu,Ninu,Divasice ...Poslao: dj_velja
dajte prljavci su dooooosadni. nije da su im pjesme loše, dapače dobre su, al svake jebene nove godine na trgu oni moraju svirat jedno te iste pjesme i ekipa se fura na to. dajte malo promjene. nova su vremena, novi ljudi dolaze na scenu.
HLADNO PIVO mi je recimo ok bend jer svakim novim albumom donesu nešto novo na scenu.
Poslao: dj_velja
vec sam mislio da ces napisat edo majka umjesto h.piva.
madaj , nerems usporedivat to dvoj uopce.prljavci su legende,sa pravom.volim njihove pjesme jer nisu neki napuhani sminkici koji zive za slavu ("instant ") . na njihovom koncertu mozes osjetit pravo zajdnistvo ljudi,svi se pretvaraju u jedan glas.evo bas su bio prije kolko mjesec dana na norijadi, pa to je bilo ono pravo.stvarno smo se rasplesali i zajebavali,a pri kraju sa ruzom lupi petama i moj bijeli labude su rasplakali fakat puno ljudi(i pola naseg razreda btw)
samo mi nemoj rec da bi edo maaaaaaaaaajka trebo doc na trg odtzat bozicni koncert...gađam ga sačmaricom iz prečkog pa kaj bu
...možda jesu legende ali ne znaju stati na vrijeme - zadnji album - KOMA!!!
Fora su bili nedgje do '92 - '93.
Sad su samo zgrtači novaca na staroj slavi...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
dmi i velja..vidim niste baš neki glazbenici...dobre stvari ne mogu dosaditi i one če se uvijek svirati...zadnji album nije tako dobar ko ovi prijašnji ali je opet bolji od većine koji se pojave na našem tržištu...
tak je hrvoje,i tak će uvijek biti...+kad bude lijepo vrijeme idemo na bazen ovaj tjedan
...pa nisi ni ti...
...ja sam konzument i kao takav mogu reći da mi se nešto ne sviđa pa tako i ovi povampireni prljavci (možda bi im trebalo reći da se može i u mirovinu)...
gle,ja sam ipak svirao bajs...heheh,tak da ipak nešta znam...sva sreća da imamo žaka i ivanu brkić pa si ti došao na svoje
...pa baš si našao izvođače...
Nije da imam nešto protiv prljavaca (a u biti imam) nego sve ima svoj vijek trajanja a neki to ne kuže...
@ dmi - Ma nemoj!!!! Jesi ti uopce cuo sve pjesme na zadnjem albumu?!?!?! Jesi cuo 6, 9, 3, 4,5 ???? Pjesme su super!!!!
Vidiš, meni su su oni najbolja grupa zato jer su fora bili 92,92,..82,83,..., ali su fora još i danas!!!!
To niti jedna grupa u Hrvatskoj nije uspjela postić, da su i
prije 20 godina bili fora, a da su fora i danas!
@dj_velja A koga bi ti na trgu da ti svira za Božić i/ili Novi godinu....???? Hladno pivo, Severinu, ....???? I nisu svake godine na trgu (na žalost), već u prosjeku svake 4 godine, a to što se rulja "pali" na njihove pjesme, znači da nisu isfurane, ni izlizane, ko pjesme od nekih grupa koje su "izlizane" nakon 2-3 mjeseca. Dobro je ak opće zdrži tak dugo! Svaka čast Hladom pivu, meni su fora, ali kada bace hit, traje par mjeseci, a poslje si totalno OUT ako to pustiš negdje na jukeboxu! Prljavce možeš pustiti bilo kad i bilo gdje i većina ljudi će ti reć "LEGENDO!!!".
Hladno pivo donese svaki put nešto novo na scenu sa svakim svojim albumom, al to s vremenom totalno izbljedi i ljudi se više ne sjećaju niti jedne pjesme (osim njihovih totalnih fanova-svaka im čast)!!!
Jedina grupa koja me takođef fascinira je Parni valjak! Pjesme su im vječni hit i nikak da se "izližu"!!!!
@Hrvoje xyz To je to što ti kažeš-ne žive za instant slavu (svojim djelovanjem su pokazali da su pre jaka grupa da bi im uopće neka grupa mogla konkurirat ili "uzet" tu slavu). Koncerti su im definitivno legendarni i iako se većina pjesma ponavlja, uvjek kad se vratim s njihovog koncerta sam fasciniram brojem ljudi, atmnosferom,....
Kada počnu one lagane, ljubavne,.... jednostavno,..... nemam rijeći da to opišem!!!!
PS-sorry ak ima kakvih pravopisnih greški - može se dogoditi jer sam ovo napisao za 1-2 minute (jednostavno sam bio ispiriran ko nikad do sad)!!!
PRLJAVCI, PRLJAVCI, PRLJAVCI, jeeeeeeeeeeee!!!!!!
:-)))
PPS-@DMI - DOBRA GLAZBA NEMA VIJEK TRAJANJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
...ali grupe imaju - pomiri se s tim...
Ja nemam ništa protiv starih pjesama Prljavaca ali ljudi moji pa krenite dalje (prežvakavanje istih stvari je dosadno)...
U potpunosti se slažem sa tobom: DOBRA GLAZBA NEMA VIJEK TRAJANJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (vidi radi copy/paste)
...usput jedina grupa koja mi je neshvatljivija od Prljavaca je Parni valjak...Poslao: dmi
...ali grupe imaju - pomiri se s tim...
Ja nemam ništa protiv starih pjesama Prljavaca ali ljudi moji pa krenite dalje (prežvakavanje istih stvari je dosadno)...
U potpunosti se slažem sa tobom: DOBRA GLAZBA NEMA VIJEK TRAJANJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (vidi radi copy/paste)
(oprostite umjesto edit stisnuh quote)
Zašto????Poslao: dmi
...usput jedina grupa koja mi je neshvatljivija od Prljavaca je Parni valjak...
(oprostite umjesto edit stisnuh quote)
Prljavci su nastali 1977.g. kada je Jasenko Houra odlučio osnovati bend.Od tada neki su članovi napustili bend,a neki još i danas sviraju u njemu.Najbolja pjesma Prljavog Kazališta mi je Heroj ulice,ali super su mi i Mojoj majci i Marina.
koda slusam zappana
?
a kaj sam aj gore napiso u svom postu?
@Iggxy - Pa hrvoje je pohvalio prljavce, ne?
Bookmarks