Prijatelju, moraš Metronetu poslati potpisani zahtjev za promjenom pružatelja telekomunikacijske usluge, a Metronet će tada taj isti zahtjev služenim kanalima predati T-comu koji će po uvidu u svoju evidenciju vezanu za korisnika i tehničke mogučnosti odobriti zahtjev Metroneta.
Metronet tada dogovara sa instalerima T-com prebacivanje tvoje parice sa POTS centrale i DSLAM-a u vlasništvu T-coma na DSLAM uređaj u vlasništvu Metronet-a ako se isti nalazi u zvom komutacijskom čvorištu.
Usluga Metroneta ti je indentična usluzi koje pružaju ISKON i Amis, što znači da više nemaš klasičnu govornu uslugu već se počinješ koristiti voip uslugom za govornu komunikaciju i ADSL2+ protokolom za net.
To ti moj prijatelju znači jedno veliko sranje, kada ne radi net-nema ni telefona, isto vrijedi i za neispravnost routera a Speedtouch uređaji koje dijele ISKON, Amis i Metronet su živo sranje.
Što se tiče odjave username-a od t-com, to moraš učiniti pismeno i zatražiti da ti tvoj acount promjene u dial-up acount a samo radi zadržavanja mogučnosti korištenja mail adresa od t-coma. Ako iste ne koristiš možeš isti acount slobodno ugasiti.
Ja sam prijatelju nažalost u Osijeku uzeo ISKON i imam stalna sranja sa istim, što naravno ne mora značiti da ćeš ti imati ikakovih problema sa Metronet uslugom.
SRETNO!!!!

Odgovori uz citat
Bookmarks