tjedan dana ti je to (nisam bas 100 % siguran)
Ovak zanima me , kad ja nekom pošaljem sms, i on nema upaljen mob, ja znači ne dobim izvješće, nego tek kad ga on upali. E sad mene zanima kolko dugo to vrijedi, recimo ako osoba ne upali mobitel 2 dana, dal ču i onda dobit izvješće??
I još me zanima, za slučaj da nemam aktivirano izvješće, a poslao sam sms, dali mogu naknadno dobit izvješće za taj poslani sms??
Radi se o Nokiji 6120C
http://dcigleneckiphoto.wordpress.com
Nokia 6020, 6120C, E72, E6, Lumia 930, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S9+
tjedan dana ti je to (nisam bas 100 % siguran)
iPhone 5s 16 GB
Imaš u svojim postavkama mobitela u sms-u koliko ti važi trajanje poslane poruke. Bez obzira na podešavanje izvješča o isporuci!
Ali ako ti i nije postavljeno da ti šalje izvješče poruka koji su poslane mislim da ti za ne isporučenu poruku po završetku trajanja dužine isporuke pošalje poruku da nije poruka primljena od druge strane.
Dakle sve zavisi o postavkava u tvome telefonu.(ne znam koji je default)
Moj osobno je postavljen na 1 sat tako da ne moram mozgati i čekati puno, tko nije a tko je primio sms, jer na duže nema nekada ni koristi!
Zadnji uredio VuKi : 22-12-2007 u 11:51
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Postavka u telefonu bas i nije prioritet. Bitno je kako je posravljen SMS server. Obicno je to na max. 3 dana a za vrijeme blagdana se zna spustit i na 10 minuta da ne dodje do zagusenja.
Ako je netko poslao SMS nekome tko ima preko tri dana iskljucen mob onda ce dobiti odgovor od servera da je poruka istekla i da primatelj istu nije primio.
dobar grah daleko se čuje
Koristim htc touch pro 2 i koliko god da je napredan nema kontinuirano uključenu opciju "Izvješće o isporuci" već ga svaki put kada pošaljem poruku moram aktivirati ako ga želim dobiti.
Dali postoji nekakav programčić koji bi trajno aktivirao tu opciju.OS je windows mobile 6.1
Hvala na pomoći...
Bookmarks