lol, harmonika zakon![]()
lol, harmonika zakon![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
nisam ja reko da je cigan zato kaj svira harmoniku. dapace. meni narodnjaki uzasno smetaju i jos kad vidim tipa koji jos i svira i takve grimase radi dok svira to sranje od muzike (ak se to opce moze nazvat muzikom) zbilja mi se zgadi.
a stamp bilo bi mi drago da poberes ban zbog vrjedanja![]()
uuu ajd me tuži , oce ti onda srce bit na mjestu.
kolko godina imas , 12 ?
cant frikin belive it.
osim toga , pravno gledano nisam preciziro tko je jadnik , ni zasto.
možda tog nekog zalim zato sto ima uskogrudne malograđanske poglede , mozda ga žalim zato sto ima sotonistički avatar , mozda ga zalim zato sto nemoze smislit bolji nick od onog koji mu je odreden kao username za spajanje na internet...
sve je moguce.
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
ma bas me zaboli ku*ac, vidim da svi ovdje uzivate u narodnjakima i tim srpskim sranjima![]()
Ajde ne izmišljaj, pojest ćeš svoje govno na kraju! Nisam bezveze spomenuo cigane. Da te citiram da i ostali vide jer očito ne čitaju komentare na youtubeu:
Code:ipavli19: (1 day ago) fuj pokopaj se đubre ciganskoSviđa mi se tvoj pogled na ovu situaciju, pretpostavljam da bi i ja onda trebao dobiti ban jel?a stamp bilo bi mi drago da poberes ban zbog vrjedanja![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
uuuuu
u internet žargonu bi se za ovo reklo
respect xlr8 , nisam se ni sjetio ic gledat tam vise..
evo link za one koji nisu vidli
http://www.youtube.com/watch?v=UtAvP...elated&search=
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
Zadnji uredio .:SlayeR:. : 06-04-2007 u 19:37
Bookmarks