Finta je da treba upaliti prvi prekidač i čekati 2-3 minute, zatim upaliti drugi, uletiti u sobu i opipati žarulju. Ako radi i vruća je znaći prvi, ako radi a nije baš vruća - drugi, ako ne radi - treći.
Finta je da treba upaliti prvi prekidač i čekati 2-3 minute, zatim upaliti drugi, uletiti u sobu i opipati žarulju. Ako radi i vruća je znaći prvi, ako radi a nije baš vruća - drugi, ako ne radi - treći.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
kako se z zagorju igra sah![]()
![]()
http://img75.imageshack.us/my.php?im...shashkitx3.jpg
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Kako napravit narodnjak?
http://img125.imageshack.us/my.php?i...ine20rfci3.jpg
e sad, da stvar bude žalosnija, ovaj program stvarno i postoji, posjedovao ga je frend. nažalost, više ga nema, al ak ga nadje ponovo, obečavam da ću ga stavit tu.
Izvorno postao mala
Jebeno!!!!!
Damn kak se mi nismo toga nikad sjetili, valjda zato kaj niko od ekipe ne igra sah...
To moram isprobat pod hitno, mislim da cem protivnika matirat vrlo brzo![]()
![]()
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
Ja bih prije da on mene matira... i da mi prije toga pojede što više figura... mislim da onog što ti ubiju ti trebaš popit.. kaj ne?Izvorno postao Smrt
a vidiš, ja sam to shvatila potpuno drugačije: da imaš pravo popiti one figurice koje sam pojedeš (dakle, njegove)
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
ja sam to shvatila kao ako ja tebi pojedem pijuna ja ga ustvari popijem![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
točno tako!Izvorno postao mala
![]()
steta sto ne znam igrati šah...
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
Briem da je poanta da pijesh ono kaj ti osvojis, kak su rekle nijala i mala, jer u sahu onu figuru koju pojedes pripada tebi, dakle drzimo se pravila igre.Izvorno postao Krompirko
@Vuxus
Bogati kak nisi skuzil, poanta je igrt sah, ono kaj osvojih mos popit, cim vise pijes, manje ti mozak radi i teze je igrat, pa je zabava tim veca![]()
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
meni se sviđa i queen...
dakle , mogli bi igrati dame...
tad lijepo nasipate čaše... jedan stock, drugi vodku...
pa kad dođete do kraja table ( njegovo polje ) kao i po pravilima dame, dobijate duplu damu da idete nazad, tako nasipate duplo.. hehe, ono, generalno super i moram to napraviti ovih dana
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Bookmarks