Bio sam sretan sa svojom djevojkom. Zabavljali smo se preko godinu dana i na kraju se odlucili vjencati...Moji roditelji su pomogli na svaki nacin, moji prijatelji ohrabrivali mene i moju djevojku. Ona je san! Postojala je samo jedna stvar koja me vrlo uznemirivala, a to je njena mladja sestra.
Moja buduca surjakinja je oko 20 godina, oblaci uske mini suknjice i
duboke dekoltee. Redovno sam vidio njeno donje rublje kad sam
u njenoj blizini.Mozda sam sebican i umisljen, ali moram priznati da se nije tako
otkrivala u blizini drugih.Jedan dan me pozvala njena sestra da dodjem i provjerim pozivnice za vjencanje. Bila je sama kada sam stigao. Kada sam dosao prosaputala mi je na uho kako me je oduvijek zeljela, a ja cu uskoro
biti ozenjen.Rekla je da prema meni gaji osjecaje koje ne zeli i ne moze pobijediti.Rekla je da zeli voditi ljubav sa mnom bar jedanput prije nego se
ozenim i predam njenoj sestri. Bio sam u totalnom soku, nisam mogao progovoriti ni rijeci. Rekla je - "Ja idem gore u moju spavacu sobu, ako zelis samo dodji uzmi me."Ukocio sam se. Bio sam totalno ukocen od soka i gledao sam je kako se penje uz stepenice. Kada se popela na stepenice skinula je svoje gacice i bacila ih niz stepenice na mene. Stajao sam tu na trenutak i onda se okrenuo i pojurio na izlazna vrata kuce. Pojurio sam pravo do mog automobila.U tom trenutku primijetih mog buduceg punca i zarucnicu kako trce prema meni.Zagrlila me i poljubila i rekla "Mili moj znala sam da si izuzetan."
A moj punac je dodao "Ovaj mali test me uvjerio da dajem svoju kcer u prave ruke.Cestitam mladicu. Dobro dosao u obitelj."
Pouka ove price je:
>> Uvijek drzite kondome u automobilu

Bookmarks