gledajte majstora na djelu!
gledajte majstora na djelu!
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Bio sam sretan sa svojom djevojkom. Zabavljali smo se preko godinu dana i na kraju se odlucili vjencati...Moji roditelji su pomogli na svaki nacin, moji prijatelji ohrabrivali mene i moju djevojku. Ona je san! Postojala je samo jedna stvar koja me vrlo uznemirivala, a to je njena mladja sestra.
Moja buduca surjakinja je oko 20 godina, oblaci uske mini suknjice i
duboke dekoltee. Redovno sam vidio njeno donje rublje kad sam
u njenoj blizini.Mozda sam sebican i umisljen, ali moram priznati da se nije tako
otkrivala u blizini drugih.Jedan dan me pozvala njena sestra da dodjem i provjerim pozivnice za vjencanje. Bila je sama kada sam stigao. Kada sam dosao prosaputala mi je na uho kako me je oduvijek zeljela, a ja cu uskoro
biti ozenjen.Rekla je da prema meni gaji osjecaje koje ne zeli i ne moze pobijediti.Rekla je da zeli voditi ljubav sa mnom bar jedanput prije nego se
ozenim i predam njenoj sestri. Bio sam u totalnom soku, nisam mogao progovoriti ni rijeci. Rekla je - "Ja idem gore u moju spavacu sobu, ako zelis samo dodji uzmi me."Ukocio sam se. Bio sam totalno ukocen od soka i gledao sam je kako se penje uz stepenice. Kada se popela na stepenice skinula je svoje gacice i bacila ih niz stepenice na mene. Stajao sam tu na trenutak i onda se okrenuo i pojurio na izlazna vrata kuce. Pojurio sam pravo do mog automobila.U tom trenutku primijetih mog buduceg punca i zarucnicu kako trce prema meni.Zagrlila me i poljubila i rekla "Mili moj znala sam da si izuzetan."
A moj punac je dodao "Ovaj mali test me uvjerio da dajem svoju kcer u prave ruke.Cestitam mladicu. Dobro dosao u obitelj."
Pouka ove price je:
>> Uvijek drzite kondome u automobilu
Jel neko od vas video onaj klip "vuco-remzo"? Duel Vuce i nekog gledatelja prilikom gostovanja Vuce na nekoj (verovatno) lokalnoj TV?
Mislim da sam ga nasao:
http://www.fun-zone.org/exodus/video/
Zadnji uredio Pinocio : 14-09-2006 u 23:57
Bookmarks