E svaka ti dala. Imaš pivuIzvorno postao DJ DeVelox
Sad ću odma prebacit na mob
EDIT, čekaj, kako da konvertiram u mp4?
E svaka ti dala. Imaš pivuIzvorno postao DJ DeVelox
Sad ću odma prebacit na mob
EDIT, čekaj, kako da konvertiram u mp4?
A vidi u kojem ti formatu paše, meni se nije dalo tražiti converter... Ima ih po netu posvuda... Uglavnom flv = flash video... Ajd, ako ja stignem budem ti odmah uploadao i jednu 3GP verziju, samo mi reci koju rezoluciju hoćeš...Izvorno postao Drug Mile
EDIT: vidim da si i ti editirao, ajd sačekaj malo, imat ćeš kroz kratko vrijeme i MP4 verziju.![]()
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
Treba mi mp4 320*240 ili 352*288, evo probaću nać nešto za konverziju, ne radi sa ovim konverterima koje imam na hardu
Ma nemaš frke, downloadao sam converter, samo se strpi dok convertiram i uploadam.Izvorno postao Drug Mile
![]()
Ne da ćeš pivu dobit, nego gajbu![]()
total video converter does the jobIzvorno postao Drug Mile
![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Kako Vertigo reče, samo u perfektu: Total Video Converter DID the job!
Uglavnom dok sam našao crack za to čudo...Nevjerojatno koliko broken linkova ima kad ti baš nešto treba... No ajde, evo video u MP4 formatu:
http://rapidshare.de/files/29957265/...oatia.rar.html
Ako ništa drugo Mile, sad ti je bar lakše baratati s njime sa ovim converterima koje imaš... Ima više MP4 codeca, a ja baš i ne znam koji tebi treba pa sam stavio ovaj defaultni... Valjda radi i na mobu. Ako ne, lako ćeš sa nekim od svojih convertera.![]()
Tenks ljudi, evo skinuo sam i konvertirao. Trebalo mi je za Nokiju, pa sam ga eksportirao sa quicktime-om i sad radi na N70. Hvala dečki
BTW ako još nekome treba za N-seriju nek mi se javi da mu uplodam
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Mile,jel to 3gp?Ajd castisIzvorno postao Drug Mile
Video sam taj zabranjeni video,dobra je stvar....
![]()
Bookmarks