http://media.skoopy.com/flash/flash_0046.swf
poglejte ovo
Izvorno postao V3rt!g(o)
i prije sam kenjo (950) ta je bila bolja pogledaj
kakav ti je to alat ?
![]()
![]()
![]()
A nije ti to posteno...
Ajde onda sam ja prvi jos![]()
Ne kradi! Vlast mrzi konkurenciju!
To uopće nema veze, slika je jednostavno mogla biti samo smanjena (dimenzije) u PS-u, dakle sa recimo 1280x1024 na 800x600, kako bi se brže uploadala na net, pa bi ti i dalje pisalo da je 'obrađena' u PS-u...Izvorno postao V3rt!g(o)
Uostalom, dovoljno je koristiti PS za pejstanje slike sa clipboarda (Print Screen) i sejvanja ma komp. Opet će ti pisati da je slika 'obrađena' u PS-u, što nema nikakve veze s nekakvim muljanjem...
Probaj i sam to napraviti, pa ćeš vidjeti...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
dobro, ali sumnjam da bi palio cs2 samo radi printscreena![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
koji ti je to alat za gledanje u kojem prog je obrađena slikaIzvorno postao V3rt!g(o)
Pa ja to radim, kad nemam niti jedan drugi prog za obradu slika instaliran na kompu.Izvorno postao V3rt!g(o)
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Kako nemaš?!? PAINT!!!Izvorno postao whiteboy
![]()
![]()
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
pa i ja koristim paint za neke gluposti!!
Cak mi je to lakse nego sa PS-om![]()
![]()
meni se isto cini da ovo nije istina...zasto je prva znamenka tako svijetla?Izvorno postao V3rt!g(o)
Bookmarks