hahaha, dobar je ovaj daljinski ali ima sve samo nema opciju mjenjanja programa![]()
![]()
![]()
-alooo bre, idu kobre....
-kobre????
-Da bre...
Lako za daljinski, može se napravit, ali nađi "metu" koja je kompatibilna s njimIzvorno postao Compov
![]()
to je univerzalni... samo ukucaš "plavuša" "crnka" i sl.Izvorno postao Drug Mile
![]()
![]()
![]()
Seriously?
"kupovina" je waaay to big , a fali i b-job gumbIzvorno postao Compov
![]()
Opako dobra fora, treba to organizirati u NSB-u![]()
![]()
http://youtube.com/watch?v=6wzMJ_RdgHg&search=hoost
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
Ovo je totalni zakon... Onaj slapping machine i tender biting su mi najjebinije fore...![]()
Hehe, da Tender biting je opako dobar, meni je isto mrak i cupanje dlake iz nosa heheheheh![]()
![]()
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
Još jedna u nizu dopunskih tablica za prometne znakove...
![]()
Pokušavam naći na YouTuve ovaj clip, ali ga je autor maknuo... Riječ je o onoj zajebanciji sa onim crnim K1 fajterom i onim japancima u knjižnici... Ako netko ima još kakav aktivni link... Pliiiiiz!Izvorno postao Smrt
![]()
Imam ja na kompu...Izvorno postao frish-KI
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Odlična reklama: http://www.youtube.com/watch?v=cgOIvmM1-U0
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Oke, vidim došlo je do toga: što trebam učiniti da ga dobijem?Izvorno postao whiteboy
![]()
Negdje mi je na nekom DVD-u, nemam sad vremena tražit, ali šaljem ti to za 2 tjedna kad ću imat vremena to sortirat sve, ak ti nije bed?Izvorno postao frish-KI
Bookmarks