Permanent link nikada ne vodi direktno do mp3, avi ili bilo koje druge datoteke, nego do html stranice na kojima možeš dotično pogledati, preslušati ili snimiti, na taj naćin ti oni mogu i prikazati reklamu ili što već...
Permanent link nikada ne vodi direktno do mp3, avi ili bilo koje druge datoteke, nego do html stranice na kojima možeš dotično pogledati, preslušati ili snimiti, na taj naćin ti oni mogu i prikazati reklamu ili što već...
Pa o čem vi brijete, kakva je to tema??
Booooring!
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Da, fakat! Već sam zaboravio naslov ove teme nakon ovog...
Ljetujte u Dalmaciji
![]()
e svaka cast!!!Izvorno postao Drug Mile
daj se prijavi u ministarstvo turizma da ti udjele koju kintu za ovu fotku mozda dobro prodje kod turista...
E, pa da me optuže što sam stavio sliku Hebranga u kompromitirajućoj situaciji.Izvorno postao jdabic1
![]()
i ovak je sve moguce zajebo spasio bih nas budale!!Izvorno postao Drug Mile
![]()
HeheIzvorno postao Drug Mile
![]()
![]()
![]()
Dobra, di si to sliko?
I ak je montaza dobra je
Imas mozda u boljoj kvaliteti slku da stavis negdi da mozemo skinut?![]()
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
Ma skinuto s neke stranice.
A evo sad malo primjerenijeg sadržaja, barem što se tematike forum tiče
![]()
život je sjeban![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hahahahahahahahahahhahahahahaIzvorno postao Smrt
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
HAHAHAHAHAHA ova je dobra![]()
Izvorno postao rage99
![]()
![]()
![]()
![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
![]()
![]()
![]()
![]()
Izvorno postao rage99