Mislim, popularizirati site je ok, al ono ispalo je kao da sam ja "ukrao" njihov file i stavio ga na download sa ovog foruma; sto zapravo i nisam prvobitno napravio, nego sam stavio link na njihovu stranicu gdje to ima za skinut.
Svaki malo informaticki pismen covjek, ce nakon sto je odgledao/odslusao taj file ici pogledat na njihov iste sto sve tamo ima, samim time reklama za njih.

Ono sto su oni zapravo htjeli napravit je da ima netko ne kopira sadrzaj, kao sto je krompirko rekao, stavljanjem linkova na svoj site, sto u ovom mome slucaju nie bio razlog niti tedencija.
Po meni, kao sto na milion drugi fun sitea ima nesto sto se zove "Permanent link", koji onda mozes linkat na forum, email il nesto drugo, da ljudi ne moraju traziti to sto si im htio pokazat, jer nakon par mjeseci, taj filmich/file se neca nalazit na prvom mjesu kad otvoris site jel tak?

Dakle sve u svemu s prevelikom zastitom su si napravili njesra, imaju dvosjekli mach, em sto su kao zastitili da im drugi ne stavljaju linkove na svoj site, samim time su si ogranichili da bilo tko moze staviti link na neki odredjeni njihov filmich/file.

Zbog takvog jel "ogranichenog" ponasanja (mislim ako radis nesto sto bi trebalo biti free, to isto ne naplacujes nemoj onda stavljat zabrane te zastite na to isto), ja sam taj file skinuo, stavio na rapidshare i uploadao ovdje > ono sto su oni zapravo htjeli izvbjec, svojim postupkom su samo pospjesili.

Ak su tolki genialci nek stave streaming na filmove, a ne download (ak znaju to postavit)

Hm ovo je bilo totaly OT,
Sad nesto ponovo zabavno:
http://www.break.com/index/stprank.html

Pazite na reakcije tipova kad im vele da je to za Gay chanel
"dude, guys will jerk off all night on you"