Ono se može dogoditi samo budalama, jer C4 je dobar i kvalitetan automobil kojeg je dizajnirao hrvat. BTW, Smuchac,!
Kako omesti vaseg susjeda u avionu:
1. izvadi svoj laptop iz torbe;
2. otvori ga polako i smireno;
3. ukljuci ga;
4. uvjeri se da kreten kraj tebe gleda u tvoj ekran;
5. zatim otvori svoj internet
6. zatvori oci i digni glavu prema nebu
7. vrlo duboko udahni i klikni na ovaj link http://www.thecleverest.com/countdown.swf
8. pomno prati izraz lica svog susjeda!
Tko rano rani, zajebo je pjetla
joj ste vidjeli ovo
Dobro da ga nije ubio majketi...![]()
Kako ga je pogodio...
Netko stvarno ima previše slobodnog vremena...
I jedan brzinski vic- kako se zove moljac u svemiru?
Vanzemoljac![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
AhahahaahahahH!
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Kako pozdraviti punicu:
![]()
HAAHAHAHHA XD mrkli mrak! XD Dobro da sam se popišal, pa da se nisam sad za kompom XD
btw. koj je to jezik? malo mi vuce na rvacki...![]()
One day, sky went blue...
A ha ah aha ha ah ha ha h ah!!!!!
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Smradovi..
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Zgodna stvar taj Hummer.
Ovo je inače u Iraku i sličnim zemljama normalan način vožnje. Idioti ne kuže da se trebaju prestrojiti desno da propuste brže vozilo jer uopće ne gledaju u retrovizor, a kultura vožnje je općenito na dnu. O tome svjedoči i slijedeći video:
Tako je otprilike i u Egiptu, u smislu da prometni policajac stoji sa strane i "ne zeli se mijesati" i da Egipcani od 2 trake naprave 4, guraju se u krizanja itd., ali za razliku od Iraka, u Egiptu zacudo sve savrseno funkcinira, nema guzve, nema nesreca, nema sudara... Ne mo's vjerovat.![]()
Pa otprilike ovako izgleda kad uz Splitu crkne semafor, samo šta u Iraku to izgleda prođe bez prometne.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Kad u Splitu crkne semafor onda dođe žandar i stane na raskršće i sredi stvar. Jest da mu ovi što stoje verbalno opće s obitelji dok ih ne propusti ali sve to prođe OK. Na ovom videu možeš vidjeti da "traffic guy is standing on the corner" a to je zbog toga što i kad stane na križanje, nik'o ga ne yebe nego svi voze kako hoće..... spašava živu glavu
jel mogu ja ovdje stavljati moje gluposti koje smo snimali tokom godina??
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
@kova_sb,
Ako su to neke interne fore tebe i tvog drustva, onda ne.
Ideja ove teme je da bude zanimljiva i zabavna svima (ili bar vecini).
Bookmarks