http://www.glumbert.com/media/dui
Jednostavno![]()
![]()
![]()
Izvorno postao damgol
vidim da radis u papayi,jel znas mozda nekog Nikolu?? radio u papayi na zrcu prek ljeta,a zimi u zagrebu![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
http://www.glumbert.com/media/dui
Jednostavno![]()
![]()
![]()
Zakon!, to ti odma ukloni cocmurekeIzvorno postao Player 4 ever
![]()
![]()
![]()
Hm, po meni, preeesporo sve, od mjuze koja sucks big time, em kaj je sva nekakva nikakva, em kaj je spooora, dalje svi na spotu pleshu ko da im se neda, velikim dijelom ekipa stoji, a kad se muva opet stoji (mikrometarski pokreti tijela).Izvorno postao damgol
Kad gleda to neko sa strane, ima dojam da su tam svi hmm kak da se izrazim "ljeni" da se forsiraju tu i tam gibat, a inace sam poziraju...
Ljudi oce vidit super tulum, feshtu, ono svi ludi, bacaju se ovo ono, ne?
Ovak ispada da je tam za *****, sem kaj ima dobrih picki...
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
e dobra slika![]()
![]()
![]()
....DULCE ET DECORUM EST PRO PATRIA MORI....
Samo ludak prkosi jacima od sebe i izlazi kao pobjednik!
http://www.nuts.co.uk/howsmyparking/
prvo probajte kao musko![]()
Hahaha.Kak zakon
Lijenost se isplati sada a rad se isplati poslijeJel to to?
Nazalost i istinitoIzvorno postao Babaa
![]()
već se duuuuugo nisam ovako smijao LOOL![]()
![]()
- Red-Gsm.net -
jako dobro... i istinitoIzvorno postao madDogg
![]()
![]()
Everybody’s in the place – let’s go-Prodigy.gLemon is in the water.Počivao u miru!
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
![]()
![]()
![]()
![]()
odite na www.soccerstand.com i izlistat ce vam se rezultati utakmica i kliknite na cibalia-hajduk (rezultati utakmica za 21.11.2006, gore u desnom uglu mozete birat datume)
![]()
![]()
![]()
![]()
Zadnji uredio zicozg : 22-11-2006 u 14:53
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
hahahehehahaheIzvorno postao mala
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bog te, pa kud je nepismena, još joj je zamolba predivno koncipirana!! LOOOL
možda je nepismena, ali barem zna ŠTO hoće!Izvorno postao GoGs
![]()
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
LOOOLIzvorno postao nijala
sad si me do suza nasmijala...
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
Moram se ubaciti - ZAVISI KOJA ŽENA, većina nažalost tako parkira, ali ima i jajana koji parkiraju i gore.Izvorno postao madDogg
![]()
ERTAEL Televjzija
Krapinska cesta ili ulica
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne kradi! Vlast mrzi konkurenciju!
Dobro govorimo u globalu, ako si ti vozacica relija ne znaci da su sve zeneIzvorno postao Mobyfan-ica
![]()
deponija u srbiji![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a ovo je još jače
MANIJAK 1
MANIJAK 2
MANIJAK 3
MANIJAK 4
MANIJAK 5
MANIJAK 6-maknuli su ga sa webamaknuli su ga sa weba
MANIJAK 7
MANIJAK 8
MANIJAK 9
MANIJAK 10-maknuli su ga sa weba
MANIJAK 11
MANIJAK 12(kraj)
Zadnji uredio L.L. : 24-11-2006 u 00:38
Taj lik je umro na kraju od infarkta koliko sam čuo, jer ga je ovaj toliko zajebavao... mjenjao je telefone i slično, ali ovaj bi ga našao jer je radio u nekoj tel. kompaniji...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Bookmarks